Σημαντικά Νέα

ΤΡΑΜΠ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ!

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ "ΚΛΙΝΤΟΝ" ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ για την Προεδρία των ΗΠΑ για όσους είχαν στοιχειωδώς την αντιληπτική ικανότητα να ζυγίσουν την Αμερικανική πραγματικότητα τις τελευταίες μέρες, ήταν πέρα για πέρα βεβαιωμένη. Και ξεκαθαρίζουμε. 
Από τη στιγμή που όλο το σύστημα "Κλίντον" λειτουργούσε σα μηχανή για περισσότερα από !0 χρόνια επί της Αμερικανικής πραγματικότητας, πραγματοποιώντας σειρά πολέμων στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αφρική, με ζωή βουτηγμένη στα ροζ σκάνδαλα, με στήριξη σε όλο το κόσμο την παράνομη μεταναστευτική πραγματικότητα(ενδεχομένως και να τη δημιουργούσε το σύστημα τους), τον Ομπάμα να βγαίνει παραλογιζώμενος και να δίνει στήριξη δημόσια στην Κλίντον (ξεπέρασε τα όρια) τις  δημοκοπικές να δείχνουν δήθεν σαφές προβάδισμα στην Κλίντον και τόσα άλλα, ήταν σαφές ότι η "μαδάμ Κλίντον" (αλλοιώς οχιά) είχε το πρόβλημα και δεν της έβγαιναν τα κουκιά.

Στο δια ταύτα. Αυτό που ενδιαφέρει εμάς στην Ελλάδα είναι τι αλλαγές θα γίνουν στη πολιτική μας από το εδώ συστημα "Κλίντον" και τα φερέφωνα τους, βλέπε Τσίπρας και Αναρχοάπλυτο παρακράτος. Επίσης ποια θα είναι η διαμορφούμενη πολιτική των ΗΠΑ έναντι Τουρκίας και Ελλάδας. Ποιες ισορροπίες θα δημιουργηθούν και ποιες γραμμές θα δώσει ο νέος Πρόεδρος για το οικονομικό ζήτημα στην Ελλάδα που θα επηρεάσει οπωσδήποτε και τη σχέση ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Τελευταίο μπορούμε να αναφέρουμε ότι με σιγουριά οδεύουμε πλέον σύντομα για εκλογές στην  Ελλάδα και ας θεωρήσουν ορισμένοι όχι και τόσο εύκολη την ανάληψη της εξουσίας από τη ΝΔ με περίπατο!!!....  

Θεόδωρος Χαρανίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.