Σημαντικά Νέα

ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ.... ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ... ΡΟΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 ΔΕΙΤE τι συμβαίνει τώρα με τα αποτελέσματα των εκλογών στις ΗΠΑ για την "μητέρα όλων των μαχών" ανάμεσα στη Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ

  Στους Ρεπουμπλικάνους παραμένει η Γερουσία
 
Οι πιθανότητες των Δημοκρατικών να ανακτήσουν την πλειοψηφία στη Γερουσία μοιάζουν να απομακρύνονται, καθώς οι Ρεπουμπλικάνοι διατήρησαν έδρες-κλειδιά στις Πολιτείες του Ουισκόνσιν, της Βόρειας Καρολίνας, της Ιντιάνα και της Φλόριντα.
Οι Δημοκρατικοί απέσπασαν μια έδρα των Ρεπουμπλικάνων στην Πολιτεία του Ιλινόι, όπου ο Μαρκ Κερκ ηττήθηκε, όμως το αποτέλεσμα στο Ουισκόνσιν εξέπληξε τα επιτελεία και των δύο κομμάτων, καθώς αναμενόταν επικράτηση των Δημοκρατικών. Παρ' όλ' αυτά ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Ρον Τζόνσον επικράτησε του Ρας Φάινγκολντ, γεγονός που προεικόνισε μια άσχημη βραδιά για τους Δημοκρατικούς, για τους οποίους πρόβαλε το φάσμα της ήττας και της παραμονής τους στη μειοψηφία στο Καπιτώλιο για χρόνια ακόμη.
Στο Οχάιο ο Ρομπ Πόρτμαν και στη Φλόριντα ο Μάρκο Ρούμπιο επικράτησαν σε σκληρές μάχες με τους αντιπάλους τους των Δημοκρατικών.
Οι αναμετρήσεις στην Πενσιλβάνια, στο Νιού Χάμσιρ και στο Μισούρι παρέμεναν αμφίρροπες. Οι Ρεπουμπλικανοί διατηρούν μια μικρή πλειοψηφία (54-46) στη Γερουσία. Για να επικρατήσουν οι Δημοκρατικοί θα έπρεπε να κερδίσουν σε όλες αυτές τις πολιτείες και να διατηρήσουν τη Νεβάδα, ώστε η ισορροπία να διαμορφωθεί στο 50-50 και να αποκτήσουν την πλειοψηφία σε περίπτωση επικράτησης της Χίλαρι Κλίντον, αφού ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ασκεί την προεδρία αυτού του σώματος του Κογκρέσου.
Στην Αριζόνα ο Τζον Μακέιν—στα 80 του χρόνια—κέρδισε την αναμέτρηση και θα υπηρετήσει για έκτη και μάλλον τελευταία θητεία στη Γερουσία.
Στη Νέα Υόρκη ο Τσακ Σούμερ, που ήλπιζε να γίνει ο επόμενος κοινοβουλευτικός ηγέτης των Δημοκρατικών, κέρδισε με ευκολία, αλλά τα αποτελέσματα υποδεικνύουν ότι μάλλον θα ηγηθεί της μειοψηφίας, αντικαθιστώντας τον Χάρι Ριντ.
  Η Χίλαρι Κλίντον προβλέπεται ότι θα κερδίσει τη Νεβάδα
Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης προβλέπουν με ασφάλεια ότι η Χίλαρι Κλίντον θα κερδίσει την πολιτεία της Νεβάδας και τους 6 εκλέκτορές της. Ετσι θα έχει συνολικά 215 εκλέκτορες έναντι 244 του Ντόναλντ Τραμπ.

  Εκτοξεύονται τα στοιχήματα υπέρ της νίκης του Τραμπ
Το Paddy Power δίνει νίκη στον Τραμπ με 83,3%
  Κράσαρε ο ιστότοπος της καναδικής υπηρεσίας μετανάστευσης!
Ίσως ορισμένοι Αμερικανοί το εννοούσαν σοβαρά όταν απειλούσαν να μεταναστεύσουν στον Καναδά εάν ο Ρεπουμπλικανός Ντόναλντ Τραμπ επικρατήσει στις προεδρικές εκλογές: ο κυριότερος ιστότοπος της καναδικής υπηρεσίας μετανάστευσης αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, προφανώς λόγω της μεγάλης αύξησης της κίνησης, καθώς ο μεγιστάνας των ακινήτων πήρε το προβάδισμα σε πολλές Πολιτείες-κλειδιά και διαφαινόταν προοπτική νίκης του στην αναμέτρηση.
Ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου στις ΗΠΑ, στον Καναδά και την Ασία είδαν ένα μήνυμα σφάλματος του εξυπηρετητή όταν προσπάθησαν να προσπελάσουν τον ιστότοπο http://www.cic.gc.ca/.
Δεν ήταν διαθέσιμα στελέχη της υπηρεσίας μετανάστευσης του Καναδά για να σχολιάσουν. Το πρόβλημα επισημάνθηκε από πολλούς χρήστες του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
Καθώς πολλοί Αμερικανοί, συχνά μεταξύ αστείου και σοβαρού, δήλωναν ότι θα μεταναστεύσουν στον Καναδά εάν κερδίσει ο Τραμπ, η ιδέα άρχισε να κερδίζει στο έδαφος και σε ορισμένες καναδικές κοινότητες. Τον Φεβρουάριο, το νησί Κέιπ Μπρετόν, στις ακτές του Καναδά στον Ατλαντικό, καταχώρισε διαφημίσεις αυτοπροβαλλόμενο ως ένα ήσυχο και ασφαλές καταφύγιο για τους Αμερικανούς που μπορεί να θελήσουν να... αποδράσουν από τις ΗΠΑ, σε περίπτωση νίκης του Τραμπ.
  Ο Τραμπ μια ανάσα από την νίκη
Ο Τραμπ μια ανάσα από την νίκη


  Στον Τραμπ και η Αιόβα
  Βίντεο: Πανηγυρισμοί των υποστηρικτών του Τραμπ
Βίντεο: Πανηγυρισμοί των υποστηρικτών του Τραμπ στη Νέα Υόρκη

THE TOC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.