Σημαντικά Νέα

ΒΙΝΤΕΟ - ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΣΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΗΜ.ΜΠΙΝΟ

ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΒΑΡΎΤΗΤΑ ΑΠΟΚΤΆ η δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Βέσκου, με προσεκτικό τρόπο αλλά με ισχυρό μήνυμα προς το Δήμαρχο Αλμωπίας ...!!!

Η αφορμή δόθηκε με την πρόταση που έφερε ο Χρήστος Χουρσόγλου για ψήφιση από το δημ. συμβούλιο, της άρσης προηγούμενης απόφασης για την χρέωση 'Χαρατσιού" από τη ΔΕΥΑ των 300 ευρώ ως τέλος σύνδεσης σε κάθε κτιριακή εγκατάσταση που συνδέεται με το νέο αποχετευτικό δίκτυο από τη στιγμή που ήδη υπάρχει υφιστάμενο τέλος σύνδεσης για τον ίδιο ακριβώς λόγο!

Επίσης τόνισε το αυτονόητο, ότι δηλαδή είναι άδικο μία μονοκατοικία να έχει την ίδια χρέωση με μία πολυκατοικία.

Στην πρόταση αυτή υπήρξε διαφοροποίηση για πρώτη φορά κατά την ψηφοφορία του Δημήτρη Βέσκου, ο οποίος κράτησε απόσταση. Την διαφοροποίηση αυτή του Δ. Βέσκου ακολούθησε από το συνδυασμό του δημάρχου και η Μαρτίνα Ζιάκα.

Πολύ σημαντική μπορεί να χαρακτηριστεί και η απουσία του Γιάννη Ρώσση, ο οποίος όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας ενώ είχε παρουσιαστεί στο Δημαρχείο αρκετή ώρα πριν την έναρξη του Δημ.Συμβουλίου αποχώρησε από το γραφείο του δημάρχου λόγο έντονων διαφωνιών μεταξύ τους!

Επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας ότι στο συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας τα σημάδια διάλυσης είναι περισσότερο από εμφανή και όσο και να θέλει να το μαζέψει δεν μαζεύεται! Έχει καταφέρει μέσα μικρό χρονικό διάστημα από την ημέρα που ανέλαβε, να καταγράψει αρνητικό ρεκόρ διαφωνιών και έντονων λεκτικών διαπληκτισμών, από τα σημαντικότερα στελέχη που συγκρότησαν τον συνδυασμό του!




Θεόδωρος Χαρανίδης για τον ...

ΚΑΘΡΕΦΗΣπελλας

3 σχόλια:

  1. Είναι μεγάλη αδικία πραγματικά αν ψηφίστηκε αυτό το μέτρο. Γιαυτό κσι δημόσια το καταψηφησε ο Βέσκος διαφορετικά δεν θα αντιδρούσε.Αλλά εδώ ο δήμαρχος δεν υπολογίζει κανέναν εγώ αποφασιζω εγώ διαταζω το έχει κάνει τσιφλίκι του. Γιαυτό και 2 μήνες ανασχηματισμό κάνει δεν του καθόταν κανένας. Δεν θέλει μυαλό να το καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ! ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΙΠΟΤΕ. Ο ΒΕΣΚΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΤΙΝΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βέσκος δεν παίζει με την αξιοπρέπεια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.