Σημαντικά Νέα

ΝΑΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Επίσκεψη στο Διοικητήριο στην Έδεσσα και τις υπηρεσίες

Το Διοικητήριο στην Έδεσσα και τις υπηρεσίες επσκεύθηκε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Νάκης Πασχαλίδης  μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.  Ξενάγηθηκαν από τον πρόεδρο των εργαζομένων Αντώνη Τζάκο.
Μεταφέρουμε αυτούσια τις εντυπώσεις του :
-Η αγωνία των εργαζομένων έκδηλη. Η ανάγκη για ουσιαστική ηγεσία είναι θέμα όλων για αποτελεσματικές υπηρεσίες στον πολίτη.
Η συγκυβέρνηση αντί να ασκεί ηγεσία, δημιουργεί σκιώδη διοίκηση με συμβούλους και παρατρεχάμενους, βάζοντας τους μόνιμα στελέχη σε αχρηστία. Δεν χάνει ταυτόχρονα την ευκαιρία να λοιδορεί το δημόσιο. Οι ημέτεροι απολαμβάνουν μόνο όταν υπογράφουν έγγραφα χωρίς να γνωρίζουν πολλές φορές το περιεχόμενο. Όταν έρχεται η ώρα της δικαιοσύνης μαθαίνουν από πρώτο χέρι τι έχει συμβεί και ποιος έχει πάρει την ευθύνη. Ελληνική πραγματικότητα σε όλο της το μεγαλείο.
Η Αριστερά και η κυβέρνησή της αντιπαραθέτουν όχι το μεγάλο κράτος, αλλά το αναγκαίο για την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή κράτος. Το λιγότερο γραφειοκρατικό και λειτουργικό κράτος που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες του πολίτη.
Εμείς στηρίζουμε και θα διαμορφώσουμε ένα αδιάβλητο και αξιοκρατικό σύστημα αξιολόγησης, με σκοπό την ορθολογική οργάνωση όλων των φορέων του Δημοσίου. Προϋπόθεση αυτής είναι η επαναξιολόγηση του ρόλου και της λειτουργίας κάθε υπηρεσίας και ο ακριβής καθορισμός του έργου που καλείται να υλοποιήσει.


Το Μέλλον ξεκίνησε.
Νάκης Πασχαλίδης
Φαρμακοποιός
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ
Έδεσσα, Πέλλα, Αλμωπία, Σκύδρα
Στηρίζουμε την Ελλάδα.
Ελλάδα πρώτη φορά Αριστερά
Δημοκρατία Τώρα για την Ελλάδα που μας αξίζει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.