Σημαντικά Νέα

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΪΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ «ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΝΙΚΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ» ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ...!!!

«Πολύ ευτυχής» για την προέλαση των τζιχαντιστών που συνθλίβουν την ιρακινή κυβέρνηση δηλώνει η εξόριστη κόρη του Σαντάμ Χουσεΐν, Ραγκντάντ. Σε συνέντευξή της αναφέρει ότι πρώην συνεργάτες του πατέρα της, αξιωματούχοι του στρατού και Μπααθιστές πιστοί στον ανατραπέντα Ιρακινό ηγέτη πολεμούν μαζί με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε (ISIL) στις κύριες σουνιτικές πόλεις της χώρας.
 
Μιλώντας στην εδρεύουσα στο Λονδίνο αραβική εφημερίδα Al Quds, η μεγαλύτερη κόρη του Σαντάμ Χουσεΐν αναφέρει πως στο Ιράκ «νικούν οι άνδρες του πατέρα της», ανάμεσά τους ο πρώην ηγέτης του κόμματος Μπάαθ και θείος της, Ιζάτ αλ-Ντούρι.«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βλέπω όλες αυτές τις νίκες» δήλωσε στην εφημερίδα μετά την κατάληψη από τους τζιχαντιστές της πόλης Τικρίτ, γενέτειρας του Σαντάμ Χουσεΐν.
 
Ο Ιζάτ αλ-Ντούρι φέρεται ως ο βασικός διοικητής των πρώην Μπααθιστών που ενώθηκαν με το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε για την κατάληψη της Μοσούλης, του Τικρίτ και των άλλων σουνιτικών πόλεων.Ο Αλ-Ντούρι, αντιπρόεδρος υπό τον Σαντάμ, κατόρθωνε διαρκώς να διαφεύγει της σύλληψης μετά την κατάληψη της Βαγδάτης από τις αμερικανικές δυνάμεις το 2003, βρίσκοντας καταφύγιο στη Συρία, το Κατάρ και ορισμένες ζώνες του Ιράκ.
 
«Μια μέρα θα γυρίσω στο Ιράκ και θα πάω στον τάφο του πατέρα μου. Δεν θα γίνει σύντομα, αλλά θα γίνει» λέει η Ραγκντάντ Χουσεΐν.
 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.