Σημαντικά Νέα

Θανάσης Κύλας: Ο Ελληνας παγκόσμιος πρωταθλητής πλέον διδάσκει στο δικό του fight club (vid)

O Θανάση Κύλας γνωστός και ως “Κίλερ” είναι ένας από τους ελάχιστους Ελληνες παγκόσμιους πρωταθλητές που έχει τιμήσει τα ελληνικά χρώματα στα πέρατα του κόσμου.
 
Ασχολείται με τα αθλήματα της πυγμαχίας και του kickboxing από τα 16, και τώρα στα 34 του πλέον, διαδίδει τις πλούσιες και με πολύ κόπο και πόνο αποκτηθείσες γνώσεις του στα αθλήματα αυτά στο δικό του γυμναστήριο το Legacy Fight Club που άνοιξε το 2013 στη Νέα Σμύρνη στη Λεωφόρο Συγγρού 247.
 
Η ικανότητά του στην πυγμαχία τον βοηθησε εμφανέστατα στο να έχει την τόσο πετυχημένη καριέρα στο kickboxing, αφού τα χέρια είναι το παν, ειδικά όταν μεγαλώνοντας οι αθλητές δεν στηρίζονται πλέον στα καλά τους ανοίγματα αλλά στην κίνηση στα πόδια, και στις "well educated fists".
 
Είναι γνωστό ότι οι πυγμάχοι έχουν την καλύτερη άμυνα σε κόντρα επιθέσεις, και γνωρίζουν να προστατεύουν το κορμί τους καλύτερα από τον καθένα, ενώ λόγω της πολύ καλής ισορροπίας τους καταφέρνουν και περνούν αντιχτυπήματα στις επιθεσεις που επιχειρούν με τα πόδια οι αντίπαλοι.  Αυτό το πέρασε στο παιχνίδι του και ο Θανάσης διαπρέποντας εναντίον μεγάλων αντιπάλων.
 
Σαν πυγμάχος διέθετε πάντοτε καλή αίσθηση της απόστασης από τον αντίπαλο, ενώ μπορουσε να ροκανίζει το μεταξύ τους διάστημα χωρίς να εκτίθεται σε κόντρα χτυπήματα, με στρωτό βηματισμό κυριολεκτικά χωρίς να γίνεται αντιληπτός.  
 
Η ανωτερότητά του, δε, όταν έκλεινε τον αντίπαλο σε κλειστές γωνίες ή τον ανάγκαζε να παίξει στα σχοινιά ήταν εμφανής. Η πυγμαχία είναι η βάση για όλα. 
 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΚΥΛΑ:
 
1η θέση παγκόσμιο πρωτάθλημα world profi
1η θέση Α1 tournament Melburn
2η θέση Μεσσογιακούς WAKO
Κάτοχος της πανευρωπαϊκής ζώνης wkn
Κάτοχος της πανελλήνιας ζώνης S1
1η θέση πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων
3η θέση πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας αντρών
Τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδος Wushu
6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 
 
Απλά για να ξέρουμε για ποιον μιλάμε. Πρόκειται για έναν πολυεπίπεδο και πολυδιάστατο αθλητή ο οποίος έχει ασχοληθεί ευρέως και με άλλες μαχητικές τέχνες ακόμα και με το Kung-Fu Wushu στο οποίο διέπρεψε και εκεί. Αυτό του προσέδωσε πλαστικότητα και ροή στις κινήσεις του.
 
Τώρα ώριμος πια μεταδίδει τα φώτα του σε νεότερους καθώς δημιούργησε έναν χώρο που συνδυάζει το γυμναστήριο με το κλασσικό μποξεράδικο,μέσα στο οποίο, μπορεί κάποιος είτε να χτίσει το σώμα του, είτε να μυηθεί στις πολεμικές τέχνες μαθαίνοντας όντως και αποδεδειγμένα από τον καλύτερο.
 
Το γυμναστήριο βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού 247 στη Νέα Σμύρνη τηλ 2130305295 Ανοιχτά  10:00 π.μ. - 10:00 μ.μ. και η σελίδα του https://www.facebook.com/pages/Legacy-Fight-Club/227052447466651?fref=ts
 
Του ευχόμαστε ολόψυχα.καλή επιτυχία!
 
 
 
 
 
 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.