Σημαντικά Νέα

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΣΟΜΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣΤΙΓΩΘΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ... ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ...!!!

Σάλος έχει προκληθεί σε ολόκληρο το μήκος και πλάτος του πολιτισμένου κόσμου από την απόφαση της Δικαιοσύνης του Σουδάν να επιβάλει 100 μαστιγώματα και την εσχάτη των
ποινών σε μία 27χρονη ετοιμόγενη επειδή ασπάστηκε το… Χριστιανισμό!

Όπως έγραψε το Kontranews.gr από την Πέμπτη, η Mariam Yahya Ibrahim, μητέρα ενός παιδιού και έγκυος, καταδικάστηκε γιατί παντρεύτηκε χριστιανικά τον Χριστιανό σύζυγό της. Όμως, στο Σουδάν απαγορεύεται δια ροπάλου στους πολίτες να αλλαξοπιστήσουν. Έτσι, η 27χρονη γυναίκα θα οδηγηθεί με… συνοπτικές διαδικασίες στην κρεμάλα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, που συνεχίστηκε την Παρασκευή, το δικαστήριο ζήτησε από την Mariam να απαρνηθεί τον Χριστιανισμό και να ασπαστεί το Ισλάμ. Η 27χρονη αρνήθηκε λέγοντας κοφτά: «Είμαι Χριστιανή».

Την ίδια ώρα ο, ανήμπορος να αντιδράσει, άντρας της Daniel Wani, δήλωσε στο CNN: «Είμαι πολύ απογοητευμένος. Δεν ξέρω τι να κάνω. Απλά προσεύχομαι».

Σημειώνεται πως έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί περίπου 50 άνθρωποι οι οποίοι κρατούσαν πανό και ζητούσαν από τη σουδανική Δικαιοσύνη να τροποποιήσει τη νομοθεσία ώστε ο κάθε πολίτης να είναι ελεύθερος να επιλέξει τη θρησκεία που επιθυμεί.kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.