Σημαντικά Νέα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΑΡΑΝΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΚΥΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Φιλικά και με οικολογική ευαισθησία
 
Μία άσκοπη τοποθέτηση χρωματισμένη με προεκλογική «ευαισθησία», αντικρίσαμε πρόσφατα, στις προθέσεις ορισμένων που άδραξαν την ευκαιρία για να βγουν από την πολιτική τους αφάνεια! 
 
Πρακτικές και πολιτικές που μόνο σκόνη σηκώνουν, δεν έχουν πλέον θέση στην Αλμωπία. 
 
Εύλογα απορούν οι συμπολίτες μας για τον τόπο και το χρόνο που διάλεξαν κάποιοι «συλλογικοί», να τοποθετηθούν στο θέμα της ανοικοδόμησης του βοηθητικού κτηρίου πλησίον του Ι.Ν.Ναού στο κέντρο της Αριδαίας. 
....    

Η όψιμη ευαισθησία τους για το πράσινο και την χωροταξία δεν πείθουν.
Αν θέλουν να αναζητήσουν χώρο για να ψαρέψουν  στα θολά ας αφήσουν καλύτερα την Εκκλησία μακριά από την ατζέντα τους.
Εφόσον πάλι θέλουν  να αναζητήσουν αιτίες σε θέματα που ήταν διαχρονικά δικής τους ευθύνης, ας κοιτάξουν καλύτερα το πρόσωπο τους στον καθρέφτη και ας αναζητήσουν τους υπαίτιους για όσα καταλογίζουν σε άλλους.
Η γραπτή απάντηση της Ι.Μητροπόλεως στις άκαιρες τοποθετήσεις περί ακαταλληλότητας, δημιουργίας χωροταξικών προβλημάτων, κλπ,  καλύπτει πλήρως τις απορίες των πολιτών .
 
 
Φιλικά και με οικολογική ευαισθησία
Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας
Χαρανίδης Θεόδωρος

10 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΧΝΙΚΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΡΕ ΧΑΡΑΝΙΔΗ ΕΣΥ ΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ γιατι ανακατευεσαι για να μην ανακαυτευτει;

      Διαγραφή
  4. Αγαπητέ μου Θεόδωρε εγώ απαντάω επώνυμα.
    Πριν πω οτιδήποτε θα ήθελα να σας παραπέμψω σε ευρωπαϊκές πόλεις και όχι πολύ μακρυά στην γειτονική μας Ιταλία. Πολλοί από εσάς έχουν ταξιδέψει και προφανώς είδατε πώς είναι οι εκκλησίες εκεί, (χωρίς περιφράξεις, καλαίσθητες, με πρόσβαση στο κοινό) και επίσης θα είδατε πως είναι διαμορφωμένες και οι πόλεις, (ανοιχτές, με μεγάλους κοινόχρηστους χώρους). Το θέμα δεν είναι ποιος θέλει να ξεθαφτεί από την πολιτική ταφόπλακα, ούτε το θέμα είναι να τα έχουμε καλά η όχι με την εκκλησία. Το θέμα είναι εμείς οι πολίτες που ζούμε εδώ τι πόλη θέλουμε! Θέλουμε να την μπουκώσουμε ακόμα πιο πολύ? Ας αποφασίσουν οι πολίτες που ζούνε εδώ! Να ξεκινήσει μια διαβούλευση και να καταλήξουμε στο τι θα αφήσουμε στα παιδιά μας. Λύσεις υπάρχουν πολλές και να κάτσουμε να το συζητήσουμε! Σε μία νύχτα στα μουλωχτά δεν μπορούν να περνάνε τέτοια θέματα τόσο σοβαρά γα το μέλλον της πόλης! Αν οι κάτοικοι το θέλουν κανένα πρόβλημα και τέλος η εκκλησία δεν αντικατοπτρίζεται στους κατοίκους αυτής της πόλης? Ας τους ρωτήσουμε λοιπόν! Δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω σε προτάσεις, είναι μεταγενέστερη υπόθεση. Τέλος το θέμα δεν είναι μόνο αυτό σε αυτήν την πόλη και πρέπει να τα δούμε όλα συλλογικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι για το θάρρος της έκφρασης απόψεως που δείχνεις φιλε μου.
      Διευκρίνησε μου όμως το σημειο: "...η εκκλησία δεν αντικατοπτρίζεται στους κατοίκους αυτής της πόλης?"
      Σε ευχαριστώ

      Διαγραφή
    2. για το κτηριο τον προσκοπων τι εχεις να πεις?

      Διαγραφή
  5. Είναι απλό, η 'ύπαρξη μιας "εκκλησίας" ταυτίζεται με την ύπαρξη και θέληση των κατοίκων μιας πόλης, (χωρίς κατοίκους δεν υφίσταται) άρα οι κάτοικοι είναι αυτοί που είναι οι ισχυροί, και η άποψή τους βαρύνει σε όλες τις αποφάσεις και αυτοί θα δώσουν την λύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το λαθος του χαρανιδι που το βλεπεται?το να θελει να χτισει η εκκλησια σε χωρο δικο της (του λαου)θελει την αδεια τον μηχανικων?????για ποιο λογο?οι μηχανικοι και οσοι ειναι υπερ η κατα με πρασινη ευαισθησια γιατι δεν ασχολουντε λιγο και με το δασακι που εχει γινει σκουπιδοτοπος και παραμενει αναξιοποιητο ,για το κτηριο των προσκοπων που εγινε γαργαρα,για το παλιο διοικητηριο που ριμαζει στον χρονο(ενω θα μπωρουσε να στεγασει πολλες δημοσιες υπηρεσιες),το καινουριο σχολειο χωρις αυλη(πιανου ηταν αραγε το οικοπεδο κα με τι το ανταλαξε),το ποταμι που γινεται καταυλισμος γκετο παρεμποριου κλοπημεων παραλιλα με τα σχολεια που γιναν απλωστρες-πηγη μολυνσεως,την τσιμεντενια πλατεια μας και τον παιζοδρομο χωρις παιζοδρομο ,μπραβο σε ολους μας που εινια το προβλημα το κτηριο της εκκλησια.ας ασχολιθουμε καλητερα με παραγκακια που φυτρονουν στο ποταμι καλητερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. tha eithela na katalabo telika th theletai na kanei o kyrios xaranidhs ?kai kanh oti kanei aytos .eseis th kopsimo exetai?th tyheletai?na katargisoyme thn ekleisia ?xalaroste kai kitatai ta moytra sas kathe prwh ston kathrefth kai gia kalo kako ftisteta gia to math

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.