Σημαντικά Νέα

Και ελεύθερους σκοπευτές είχαν ετοιμάσει οι Βενετοί αποσχιστές

Η ιταλική αστυνομία που προσπαθεί να παρουσιάσει τους αποσχιστές της Βενετίας  της οργάνωσης «Alleanza» ως «τρομοκράτες» έδωσε νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για τον επικεφαλής της ομάδας και τα πλάνα των «συντρόφων» του που ήθελαν μία ανεξάρτητη Βενετία και όχι μόνο.
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκτός από το αυτοσχέδιο τανκ, το γνωστό «il Tanko» με το οποίο θα καταλάμβαναν την πλατεία του Αγίου Μάρκου ως μία ειρηνική κίνηση εντυπωσιασμού, που έπρεπε να γίνει πριν τις ευρωεκλογές, όπως είπε ο Ορίνι σε συνέντευξή του στην Stampa, σκόπευαν να τοποθετήσουν και ελεύθερους σκοπευτές στο Παλάτι των Δόγηδων.
 
O Τζανκάρλο Ορίνι εξάλλου έχει δηλώσει ότι η οργάνωσή του δεν διαθέτει εκρηκτικά, όπως προσπάθησαν να της καταλογίσουν, ώστε να τους κατηγορήσουν ως «τρομοκράτες», αλλά «το πολύ - πολύ ένα τουφεκάκι», όπως και αποδεικνύεται!
 
«Ήρθε η στιγμή για να αγωνιστούμε», τόνιζε στους συνομιλητές του ο Ορίνι, καλώντας τους να ετοιμαστούν για την ειρηνική κατάληξη της πλατείας του Αγίου Μάρκου, η οποία θα είχε συμβολικό περισσότερο στόχο για να εκφραστεί ο πόθος των Βενετών για ανεξαρτητοποίηση της Βενετίας από την υπόλοιπη Ιταλία.
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, οι άνδρες της οργάνωσης ετοίμαζαν ακόμα πέντε άρματα μάχης, όπως το «Tanko», που θα έφταναν στην πλατεία - σύμβολο της περιοχής, ενώ στόχος τους ήταν και η έδρα του τηλεοπτικού σταθμού Rai.
 
Κατά τη διάρκεια ερευνών της ιταλικής αστυνομίας στις κατοικίες των 24 συλληφθέντων εντοπίστηκαν φυσίγγια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχαν σκοπό να δώσουν εντολή για ελεύθερους σκοπευτές στη στέγη του Παλατιού των Δόγηδων, «για να επιτηρούν από ψηλά την πλατεία».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.