Σημαντικά Νέα

Τσίπρας για νταβατζήδες καναλάρχες (θύμισε κάτι από Καραμανλή)


Τσίπρας για νταβατζήδες καναλάρχες (θύμισε κάτι από Καραμανλή) (vid)

Τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και την ιστορική του φράση περί «νταβατζήδων», θύμισε χθες βράδυ ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.
Ήταν η στιγμή που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απόρησε, από το βήμα της Βουλής, «Από τις ψηφιακές άδειες των τηλεοπτικών σταθμών, έπρεπε να είχατε εισπράξει 300 εκατ. ευρώ; Έτσι ....  
ανέφερε, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, το πρώτο Μνημόνιο.Ήταν η μόνη μνημονιακή δέσμευση που δεν υλοποιήθηκε σε αυτή τη χώρα. Γιατί δεν υλοποιήθηκε; Γιατί άραγε; Δίνετε δωρεάν τις άδειες και προχωράτε σε λεηλασία και σε απολύσεις στο λαό. Για ποιό λόγο;».
Και συνέχισε, σε ιδιαίτερα έντονο ύφος: «Θα σας πω εγώ το γιατί. Γιατί επιλέγετε να υπερασπίζεστε τα συμφέροντα μιας τόσο μικρής μειοψηφίας, με το αντίστοιχο αντάλλαγμα φυσικά, από τα Μέσα Ενημέρωσης που ελέγχουν, να διαστρεβλώνουν και να υποστηρίζουν την κυβέρνησή σας.
Γιατί, ξέρετε, την χώρα δεν ήταν έριξαν στα βράχια μονάχα οι κυβερνήσεις αλλά και αυτοί που κυβερνούσαν τόσα χρόνια χωρίς να φαίνονται. Το τρίγωνο της αμαρτίας. Τράπεζες χρεοκοπημένες, που στηρίζουν χρεοκοπημένους καναλάρχες, για να στηρίζουν την χρεοκοπημένη σας πολιτική», κατέληξε. newsbomb.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.