Σημαντικά Νέα

Όλες οι αλλαγές στις άδειες των δημοσίων υπαλλήλων

Αλλαγές στον τρόπο χορήγησς αδειών στους δημόσιους υπαλλήλους προβλέπει το σχέδιο νόμου με τίτλο «Ρυθμίσεις Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και άλλες διατάξεις», που θέτει σήμερα, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, σε δημόσια διαβούλευση το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης....   

Στο σχέδιο νόμου ρυθμίζεται μια σειρά θεμάτων που εντάσσονται στο πλαίσιο ευρύτερων αλλαγών που προωθεί ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του δημόσιου τομέα, ενώ παράλληλα αποκαθίστανται αδικίες απέναντι σε συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών, όπως υποστηρίζει το υπουργείο.
Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη δημόσια διαβούλευση του σχεδίου νόμου, δήλωσε σχετικά:
«Το νομοσχέδιο αυτό αποτελεί ένα ακόμη βήμα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του Δημοσίου. Βάζουμε τέλος σε αναχρονιστικές πρακτικές που κρατούσαν δέσμιο τον δημόσιο τομέα και δημιουργούσαν προβλήματα στις σχέσεις του με τον πολίτη. Ταυτόχρονα αποκαθιστούμε -όπως οφείλουμε- αδικίες ετών απέναντι σε συμπολίτες μας. Δέσμευσή μου η συνεχής προώθηση μεταρρυθμίσεων για τη δημιουργία ενός νέου Δημοσίου, το οποίο θα “χτίσουμε” με τους άξιους και ικανούς δημοσίους υπαλλήλους, αλλά και μαζί με τους πολίτες».

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.