Σημαντικά Νέα

Διονύσης Σταμενίτης: «Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παραχωρεί για χρήση τις εκτάσεις του ανεμοδρομίου Παναγίτσας στον Δήμο Έδεσας».

«Υλοποιείται η πρόταση για αναβάθμιση του ανεμοδρομίου της Παναγίτσας»
 Με απόφαση του Υπουργού κ. Τσαυταρη το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχωρά στην παραχώρηση για χρήση της έκτασης του ανεμοδρομίου Παναγίτσας στο...  
 Δήμο Έδεσσας, ώστε να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ και να ξεκινήσει ο εκσυγχρονισμός του διαδρόμου προσγείωσης - απογείωσης και του περιβάλλοντα χώρου.

 Ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, υποδέχθηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την εν λόγω απόφαση και αναφορικά με τη θετική αυτή εξέλιξη δήλωσε τα εξής: «Η ασφαλτόστρωση του διαδρόμου προσγείωσης-απογείωσης του ανεμοδρομίου της Παναγίτσας αποτελεί βασικό κομμάτι στην προσπάθεια που γίνεται για την τόνωση του τουρισμού στην περιοχή, την ανάδειξη των τουριστικών θέρετρων που διαθέτουμε αλλά και ένα σημαντικό βήμα για την τόνωση της τοπικής οικονομίας. Ως εκ τούτου η απόφαση του Υπουργείου είναι ιδιαίτερα σημαντική και μας ικανοποιεί όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.