Σημαντικά Νέα

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ....!!! 3 ΥΠΟΥΡΓΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΚΥΠΑΤΖΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ...!!!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα έργα και τις ημέρες του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου, μετά και τις αποκαλύψεις της εκπομπής « Ζούγκλα». ...
Ήδη το τελευταίο 24ωρο ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τα στοιχεία-φωτιά...    που ανέδειξε η ηλεκτρονική μας εφημερίδα και κυρίως για τις χειρόγραφες σημειώσεις του Άκη, που αναφέρονταν στην πρόθεση χρηματισμού τριών Ελλήνων υπουργών και ενός Ελβετού αξιωματούχου προκειμένου να μην ανοίξουν οι λογαριασμοί του.

Την περασμένη Πέμπτη η εκπομπή παρουσίασε ένα έγγραφο-ντοκουμέντο από το προσωπικό αρχείο του Άκη Τσοχατζόπολου, το οποίο «δείχνει» πληρωμές προς τρεις υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή το 2008, αλλά και προς τον ομοσπονδιακό σύμβουλο και προϊστάμενο του Γραφείου Δικαιοσύνης και Αστυνομίας της Ζυρίχης Christophe Blocher το 2007.



Συγκεκριμένα από το έγγραφο αυτό προκύπτει ότι ο πρώην υπουργός φαίνεται πως είχε σκοπό να δώσει το ποσό των 2,5 εκατ. (ευρώ ή δολαρίων), στον πρώην ισχυρό άνδρα της Ζυρίχης τα Χριστούγεννα του 2007 και 3,5 εκατ. (ευρώ ή δολάρια) σε τρεις Έλληνες υπουργούς το 2008.

Όλα αυτά τα χρόνια, δημοσιογράφοι και όσοι ασχολήθηκαν με την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων αν και γνώριζαν για την εμπλοκή τριών υπουργών και του Ελβετού Blocher, δεν δημοσιοποίησαν το γεγονός.

Ο πράκτορας της ΕΥΠ που θα αλλοίωνε τη δικογραφία
Από τις συνομιλίες που παρουσιάζει σήμερα το zougla.gr, μεταξύ του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννη Σμπώκου, φαίνεται ότι ο πρώτος είχε έρθει σε επαφή με έναν υπάλληλο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ο οποίος είχε τη δυνατότητα πρόσβασης στη δικογραφία αλλά και τη δυνατότητα αλλοίωσής της. Στη δουλειά όμως αυτή φαίνεται να εμπλέκεται και ένα κύκλωμα δικηγόρων, το οποίο θα συνέδραμε με τον ίδιο ακριβώς στόχο, δηλαδή την παραποίηση εγγράφων μέσα από τη δικογραφία.


ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΑΚΗ ΣΜΠΩΚΟΥ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.