Σημαντικά Νέα

Μ. Γλέζος: Δεν Μπορεί Να Τεθεί Κανένα Κόμμα Εκτός Νόμου

Αν και ορκισμένος αντίπαλος της του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, παίρνει θέση ότι δεν μπορεί να τεθεί ένα κόμμα εκτός νόμου.
Πολιτική και ιδεολογική πρέπει να είναι η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, τονίζοντας πως κανένα κόμμα δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου....   

«Το Σύνταγμα προβλέπει ότι όπου υπάρχουν παραιτήσεις βουλευτών γίνονται αναπληρωματικές εκλογές. Δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα και να μην αντικατασταθούν βουλευτές που θα παραιτηθούν», τονίζει ο κ. Γλέζος, ενώ χαρακτηρίζει «ολίσθημα απαράδεκτο για τη δημοκρατία το τσουβάλιασμα υπό την ετικέτα του εξτρεμισμού των ναζιστών με όσους πρεσβεύουν ότι συμφέρει τη χώρα η έξοδος από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ».
Ο Μ.Γλέζος ξεκαθαρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ανεχτεί καμία προσπάθεια “χάλκευσης” του Συντάγματος, και ότι θα ζητηθούν εκλογές, και ας προσπαθεί η κυβέρνηση να τις αποφύγει σε περίπτωση παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
«Το να θέτεις εκτός νόμου έναν πολιτικό αντίπαλο είναι η πιο εύκολη λύση για να μην αντιμετωπίσεις τον λαό και αυτούς που θα ψηφίσουν εναντίον σου.
Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας εναντίον της. Με τα μέτρα που περνάνε και την ασκούμενη πολιτική καθημερινά όλο και περισσότεροι πολίτες λαμβάνουν θέση εναντίον της. Θεωρούν ότι το πρόβλημα θα λυθεί εξαφανίζοντας τις εναλλακτικές πολιτικές λύσεις των πολιτών.
Κάνουν λάθος και μπαίνουν σε επικίνδυνες ατραπούς…»madatoforos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.