Σημαντικά Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ


Αγαπητοί στελέχη, μέλη και φίλοι του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ,
Πρόσφατα παρουσιάστηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε διευρυμένες συσκέψεις στελεχών του κόμματος ο αναθεωρημένος πολιτικός στρατηγικός σχεδιασμός, ο οποίος είχε εγκριθεί ομόφωνα από το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο. Ο σχεδιασμός αυτός βασίζεται στο καταστατικό και τις σύγχρονες αρχές και πρακτικές του πολιτικού μάρκετινγκ. Επίσης συγκροτήθηκαν οι προβλεπόμενες από αυτόν ομάδες εργασίας, οι οποίες ήδη έχουν δραστηριοποιηθεί.

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των μελών των ομάδων για συντονισμό, λήψη οδηγιών και ανταλλαγή απόψεων. Στην συνάντηση αυτή καλούνται να συμμετέχουν και όσα στελέχη, μέλη και φίλοι δεν έχουν ενταχθεί σε ομάδες και επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν.

Η σύσκεψη θα φιλοξενηθεί στον πολυχώροΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ (Πασσαλίδη 29-Κάτω Τούμπα-πλησίον Ι.Ν. Αγ. Φανουρίου) με την ευγενή χορηγία του προέδρου τους Γιάννη Κουριαννίδη.

Η παρουσία όλων μας θα συμβάλει σημαντικά στην ενδυνάμωση του αγώνα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια και συνεχίζεται για το καλό της Ορθοδοξίας και της Πατρίδος.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Ανάργυρος Σαρήπαπας
Α’ Αντιπρόεδρος
Υπεύθυνος του τομέα ιδεολογίας και πολιτικού σχεδιασμού.


...ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.