Σημαντικά Νέα

"ΓΥΜΝΟΣ" Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΟΥΤΕ ΨΙΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΣ KAI ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ...   ... αποδεικνύεται ο δήμαρχος Αλμωπίας και πάντα σε συνδυασμό με ευνοϊκές τις συγκυρίες που του παρουσιάστηκαν από την αρχή της θητείας του. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση εκπροσώπησης του Δήμου θα είχαμε αποτελέσματα με αισθητή διαφορά. Όταν όμως η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα τότε μόνο μια λύση υπάρχει! Οι γόρδιοι δεσμοί δήμαρχε κόβονται, αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζονται αρσενικοί αδένες! Έτσι όμως που τα 'κανες,...      ...μάζεψετα καλύτερα, μήπως και περισώσεις τίποτε από τα αποκαϊδια που αφήνεις πίσω σου....

Σε μέγα θέμα και άλυτο γρίφο έχει καταντήσει η πιο απλή διαδικασία, που είναι η τοποθέτηση αντιδημάρχων αλλά και προέδρων και αντιπροέδρων των δημοτικών επιχειρήσεων του Δήμου Αλμωπίας από τον δήμαρχο Αλμωπίας, Δημήτρη Μπίνο.
Εύλογα μπορεί ο καθένας να εκφράσει την απορία του αν όντως όλα αυτά είναι πραγματικά. 
Μη βιαστείτε όμως να πιστέψετε τον ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας, που μέχρι τώρα όλα όσα προφητικά αναφερόταν αποδείχτηκαν πέρα για πέρα πραγματικά και αληθή. 

Είχαμε αναφέρει σε αποκλειστικές αναρτήσεις ότι η παραίτηση του Δημ.Βέσκου δεν είναι ένα απλό τυχαίο γεγονός που θα κατάφερνε να το ξεπεράσει ο δήμαρχος. Αποδείχτηκε ότι ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας γνώριζε περισσότερα για τα του οίκου του Δημάρχου ακόμη και από τον ίδιο.

Είχαμε αναφέρει σε αποκλειστική επίσης ανάρτηση ότι όσο κι αν διαβεβαιώνει το δημοτικό συμβούλιο ότι θα πραγματοποιηθεί τοποθέτηση ειδικού συμβούλου στη Δημαρχείο, πως δεν πρόκειται τελικά να ορίσει κανέναν. 

Αποδείχτηκε τελικά ότι ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας γνώριζε περισσότερα ακόμη και από τον ίδιο το δήμαρχο!

Σε αποκλειστική ανάρτηση και πάλι του ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας είχαμε αναφέρει ότι παρά τον ορισμό Αντιδημάρχων πριν από ένα περίπου μήνα, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Κετικίδης, ακόμη και σήμερα Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016, παραμένει στη θέση του ενώ δεν έχει καταθέσει ούτε την παραίτηση του!

Δε φτάνουν όμως όλα αυτά και ενώ έχει οριστεί για αύριο η σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου, φαίνεται ότι απραξία η ανικανότητα και η ανεπάρκεια δεν έχουν τελειωμό!

Αν πάλι πούμε ότι δεν πρόκειται να βγάλει την 5ετία του ο Δήμαρχος, λέτε να είμαστε υπερβολικοί;
Λέτε; Για να δούμε. 

Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας αν και γνωρίζει πολλά περισσότερα, κρατά όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες "μετριοπαθή" θέση μπροστά σ' αυτά που έρχονται και θα κάνουν τους περισσότερους να μη πιστεύουν στα μάτια τους για όσα προμηνύονται στην Αλμωπία.
  
Τελικά  με όλα όσα συμβαίνουν στο "δημοτικό μέγαρο" της Αριδαίας να δεν στοιχειοθετούν τον ορισμό της πλήρους διάλυσης, τότε τι ακριβώς στοιχειοθετούν;

Θ.Χ.





5 σχόλια:

  1. μιλας με γριφους γεροντα
    αυριο θα βαλουνε αντιπροεδρους στα λουτρα και στη δευα
    αρα γιατι τρελενεσε?
    για τον γενικό γραμματεα?
    ας μην βαλει κανενα...αφου στους υποψηφιους κανενας δεν ειναι πολιτικο προσωπο αρα δεν τους θελει κοντα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι έχει ξεφύγει εντελώς. Κάνει απελπισμένα κάποιες μικρές κινήσεις γιά τον τύπο στο θέμα του ανασχηματισμού,που όπως λέει και η πέτρα της Αριδαίας 'ανασχηματισμός σκουπιδιών και αντιδήμαρχων'. Αν σου παραιτηται ο Βέσκος η ατμομηχανή πως θέλει να κινηθεί το τρένο. Αν λύπη ο Μπάτσης απο συνεργάτης δεν αναπληρώνεται τέτοιο κενό. Θα κάνω τον προφήτη όπως και ο καθρέφτης και είμαι σίγουρος πως θα επαληθευτω λιαν συντομος. Ένα είναι σίγουρο πως τώρα πια φάνηκε ο χαρακτήρας του δημάρχου και καλά θα κανει να κατέβει απο το άλογο, να βάλει νερό στο κρασί του,γιατί αυτοι που του χτυπάνε την πλάτη νομίζοντας ότο το χτύπημα είναι φιλικό, θα τους βρει μπροστά του στις επόμενες εκλογές. Όσο για της φωτογραφίσεις στο προφίλ του,για να αποδείξει ότι εργάζεται μέχρι και το αυλάκι απο τους τσακους που έπεσε μετα απο 3 μέρες ανέβασε. Δεν μπορούμε ουτε να γελασουμε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΔΕ ΣΩΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΗ, ΤΥΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΜΟΝΑ, ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ,ΕΙΔΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ.... ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ! ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ Χ.ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΣΚΟΥ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΠΙΝΟΥ. ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.