Σημαντικά Νέα

Δύο ελληνικές βρίσκονται στις κορυφαίες παραλίες του κόσμου και δεν είναι αυτές που φαντάζεστε!

Έναν κατάλογο με τις 50 καλύτερες παραλίες του κόσμου δημιούργησε ο Guardian και δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ελληνικές συμμετοχές.
Αυτό που εκπλήσσει, ωστόσο, είναι ότι η εφημερίδα δεν διάλεξε κάποια από τις δημοφιλείς και πολυδιαφημισμένες παραλίες της χώρας μας, αλλά δύο παραλίες που είναι μεν εξαιρετικής ομορφιάς, αλλά δεν είναι γνωστές όσο άλλες.
Ο Guardian συμπεριέλαβε στις κορυφαίες του κόσμου τις παραλίες Φακίστρα και Αγιος Γεώργιος, στην 7η και την 13η θέση αντίστοιχα. 
Η Φακίστρα βρίσκεται στο ανατολικό Πήλιο, κοντά στην Τσαγκαράδα, έχει λευκή άμμο, βότσαλα και καθαρά καταγάλανα νερά, γράφει ο Guardian και προσθέτει ότι πέρα από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, μπορεί να την απολαύσει κανείς μόνος του.
Από την άλλη, ο Αγ. Γεώργιος στη Νάξο επελέγη από τον Guardian ως η κορυφαία παραλία της Ευρώπης για οικογένειες. «Η Ελλάδα είναι γεμάτη υπέροχες παραλίες, αλλά όταν το θέμα είναι η προσβασιμότητα και ένα μέρος φιλικό στα παιδιά, η Νάξος είναι ασυναγώνιστη», σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.
Στην πρώτη θέση της λίστας αυτής είναι η παραλία Source d'Argent στις Σεϋχέλες, που μοιάζει βγαλμένη από καρτ ποστάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.