Σημαντικά Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ! 3ο ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!! ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ!!!

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν.ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΡΩΣΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΣΚΟ. ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΓΑΡΜΜΗΣ.

ΑΠΟΧΏΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΩΣΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!

ΤΟ 3ο ΣΟΚ για το Δήμαρχο Αλμωπίας δεν άργησε να έρθει και συνεχίζει να επιβεβαιώνει ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Δημ. Μπίνος τον ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας!

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όσοι είχαμε την τύχη να'μαστε παρόντες, ζήσαμε ότι πιο τραγελαφικό των τελευταίων ετών!
Με όσα διαδραματίστηκαν και όσα κατέγραψε ο φακός του ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας, δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε για "νορμάλ" καταστάσεις. Η ολοένα και μεγαλύτερη δυσφορία που συσσωρεύεται στα στελέχη του συνδυασμού του Δημάρχου, είναι ο καλύτερος μάρτυρας των όσων διαδραματίζονται εντός και εκτός των επίσημων αιθουσών!

ΝΕΑ αποχώρηση από το συνδυασμό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας από το συνδυασμό του Δημάρχου και οδεύουμε πλέον προς την πλήρη διάλυση και την έλλειψη προϋποθέσεων ομαλής λειτουργίας του θεσμού της δημοτικής αρχής.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μέχρι τώρα επιβεβαιώνονται διαρκώς σε πολύ μικρά χρονικά διαστήματα από τον ίδιο το δήμαρχο, έχουμε την οριστική αποχώρηση από τον συνδυασμό του δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Ρώσση.

Οι ίδιες πηγές λοιπόν αναφέρουν ότι ο Γιάννης Ρώσσης φέρεται δυσαρεστημένος για τις πολιτικές επιλογές και το μέχρι στιγμής έργο που επιτελείται συνολικά και σύντομα θα ανακοινώσει και επίσημα την απόφαση του.
Παρά της εκ του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του δημάρχου ότι όλα "βαίνουν καλώς", εύλογα αναρωτιόμαστε αν τελικά επικοινωνεί με το πολιτικό του περιβάλλον! 
Όσοι  γνωρίζουν προσωπικά, τον Γιάννη Ρώσση, αναφέρουν ότι είναι πρόσωπο ικανότατο και αποτελεσματικό, χαμηλών τόνων, εργατικό,  ότι δηλαδή χρειαζόταν η δυτική Αλμωπία για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην εκπροσώπηση του μεγαλύτερου μέρους της Αλμωπίας.

Γνώστης των αγροτικών θεμάτων μιας και ο ίδιος είναι επαγγελματίας αγρότης με σαφή εικόνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόσο ταλαιπωρημένος αυτός τομέας , τα τελευταία χρόνια.

Οδεύουμε λοιπόν με βεβαιότητα στην διάρρηξη της οικονομικής και της αγροτικής ζωής του τόπου που θα την επιβαρυνθούν οι δημότες για τα επόμενα πολλά χρόνια. 

Τα προβλήματα λοιπόν αντί να περιορίζονται, συνεχίζουν και αυξάνονται και το σίγουρο είναι ότι ο νυν δήμαρχος θα αφήσει πίσω του για τον επόμενο, όχι μόνο μηδενικό έργο, αλλά και επιπλέον προβλήματα που θα μπορούσαν να προληφθούν εν τη γενέσει τους!


  ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

6 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΑ.... ΚΑΙ Ο ARIDAIANEWS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΡΩΣΣΗ ΠΕΡΙΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ!
    ΜΗ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ... ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέτυχε το σχέδιο να φύγει το παλιό. Χαχαχα. Τώρα με τα πιτσιρικια θα βγάζει πιο όμορφες σελφι. Και θα σχολιάζουν της φωτογραφίες του '' μα είστε ωραία μωρά'' τέτοια ο Ρώσσης ο Βέσκος δεν του καμανε.Γιατί την θέλει την τσαχπινια τοθ ο δήμαρχος μας. Ξεφτιληστηκε εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΆ. ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΧΏΡΗΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ ΝΑ ΤΑ ΤΡΈΧΕΙ. ΣΕ 2ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΧΑΣΕ....ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατι τετοιοι δεν έχουν αναγκη απο λύπηση είναι τοσο εγωιστες που ασπρο βλέπουν μαυρο φωναζουν. Βρε ουστ. Αυτος νομίζει επειδη του ειπαν να βγαινει φωτογραφιες θα είναι και καλος και ο επομενος πάλι δήμαρχος. Αμδε σφαξανε. Δεν είναι πρωτη φορά που του σχολιαζουν φωτογραφία τα ανεπαγγελτα αλλά και εγώ το είδα το σχολιο να σε δουλεύουν έτσι και να πετάς εσύ χαρταετό. Εμείς να μην έχουμε νερό 8 ώρες την ημερα κσι όταν έρχεται να πίνουμε λασπη, κσι αυτός να φωτογραφίζεται με την άσφαλτο. Μέσα στην σκόνη είμαστε εδώ άσφαλτος εκεί άσφαλτος πουθενά ασφαλτοσ. Αλλά αυτός τον έβαλε τον αντιδημαρχο να πει ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση και να οι φωτογραφία τον έχω φιλο στο φεις τα βλέπω. Εντομεταξη όλοι που τον έχουμε φιλο να τα λαικ κσι απο πίσω βρισιμο. Μονο η πέτρα Λεει πάντα την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καποιος να τους μαζεψει,μεχρι και φωτογραφιες απο το πεσμενο αυλακι στο τσακο εβαλε.οταν ηταν πεσμενο γιατι δεν εβαλε φωτογραφια.Αυριο σε ποια εκκλησια θα ειναι να μην παμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.