Σημαντικά Νέα

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ... ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΚΑΡΙ... ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ...!! ΦΩΤΟ... ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΕΔΡΕΣ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ...!!!


Το «Δημοκρατικό Κόμμα των Λαών» (HDP) διέψευσε τις δημοσκοπήσεις και τώρα φαίνεται βέβαιο ότι θα εισέλθει άνετα στο Κοινοβούλιο με πάνω από 80 βουλευτές, περνώντας το εκλογικό όριο του 10 τοις εκατό, αγγίζοντας λίγο πριξν τα τελικά αποτελέσματα το 13%...!!!



Η ευρεία καμπάνια του με τις φιλελεύθερες αξίες σε συνδυασμό με τους ψηφοφόρους του, κάνουν το HDP να περάσει το κατώφλι της τουρκικής βουλής καταφέρνοντας ένα σοβαρό πλήγμα για το κυβερνών Κόμμα της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.





Η επιτυχία του φιλοκουρδικού κόμματος HDP διαφαίνεται από τις ψήφους στη δυτική Τουρκία, που χιλιάδες ψηφοφόροι το προτίμησαν.

Με 5,04 τοις εκατό των καταμετρημένων ψήφων στην Προύσα, το HDP κατάφερε για πρώτη φορά να εκλέξει έναν αντιπρόσωπο, ενώ στο προπύργιο του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) τη Σμύρνη, το φιλοκουρδικό κόμμα εκλέγει δύο υποψηφίους, ενώ ένας άλλος αντιπρόσωπος εκλέγεται στην τουριστική πόλη της Αττάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.