Σημαντικά Νέα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤHN EYΠ...!! Η ΜΙΤ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ...!!

Κόκκινος συναγερμός σήμανε τις τελευταίες μέρες σε πολλά κλιμάκια των μυστικών υπηρεσιών της χώρας μας, μετά από απόρρητες πληροφορίες για προετοιμασία μυστικής επιχείρησης των Τούρκων, με στόχο την απαγωγή των 8 αξιωματικών που περίμεναν να τους αφήσουν ελεύθερους οι δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «kontranews» τα κλιμάκια αντικατασκοπείας της χώρας μας, εντόπισαν ορισμένες ύποπτες κινήσεις επιχειρησιακών πρακτόρων της ΜΙΤ.



Η ασυνήθιστη δραστηριότητα των Τούρκων πρακτόρων, πρόδωσε τη μυστική επιχείρηση, που είχε στόχο την απαγωγή των 8 αξιωματικών και την αστραπιαία μεταφορά τους στην Τουρκία.

Πρόκειται δηλαδή για μια επιχείρηση αντίστοιχη με αυτή της απαγωγής του Κούρδου ηγέτη Οτσαλάν, που εξευτέλισε κάθε έννοια ασφάλειας της χώρας μας, και έγινε περίγελως σε ολόκληρο τον κόσμο, η τότε κυβέρνηση του αρχιερέα της διαφθοράς, Κώστα Σημίτη.

Την εντολή για απαγωγή των Τούρκων αξιωματικών λέγεται πως είχε δώσει ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν, στην εναγώνια προσπάθειά του να αξιοποιήσει επικοινωνιακά μια θεαματική επιχείρηση, για να τονώσει τα εθνικιστικά αντανακλαστικά των Τούρκων, ενόψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος για την αλλαγή του Συντάγματος.

Τα σχέδια του Ερντογάν για απαγωγή των Τούρκων αξιωματικών προκάλεσαν συναγερμό στις Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες, ενώ παράλληλα έχουν ληφθεί μια σειρά μέτρων προκειμένου να αποτραπεί νέα υπόθεση Οτσαλάν και μάλιστα αυτή τη φορά σε ελληνικό έδαφος.

Ευτυχώς η Δικαιοσύνη εφαρμόζοντας τους νόμους, αποφάσισε την κράτησή τους για άλλους τρεις μήνες.



Σε περίπτωση πάντως που μετά τους τρεις μήνες αφεθούν ελεύθεροι είναι λίαν πιθανόν ότι οι Τούρκοι να επιχειρήσουν να τους απαγάγουν, είτε χρησιμοποιώντας επιχειρησιακούς πράκτορες της ΜΙΤ, είτε πληρώνοντας μαφιόζικες οργανώσεις, που έχουν τεχνογνωσία σε τέτοια ζητήματα και για να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η εφημερίδα μας θεώρησε υποχρέωσή της να φέρει στη δημοσιότητα τις φήμες και τις πληροφορίες που ήρθαν εις γνώση μας.mit_turkiye

Πάντως σε περίπτωση κατά την οποία οι Τούρκοι αξιωματικοί αποφυλακιστούν, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραμείνουν σε Ελληνικό έδαφος, διότι συνεχώς θα δημιουργούνται προβλήματα με απρόβλεπτες συνέπειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι 8 αξιωματικοί έχουν ζητήσει οι ίδιοι να μεταφερθούν νόμιμα στην Γερμανία, στην οποία βρίσκονται δεκάδες Τούρκοι αξιωματικοί, που λιποτάκτησαν από διάφορες Ευρωπαϊκές υπηρεσίες μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.

Η απόφαση της Ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης να μην εκδώσει τους 8 Τούρκους αξιωματικούς, εφαρμόζοντας τους νόμους, έχει προκαλέσει νευρική κρίση στην Άγκυρα και οι Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες θεωρούν πάρα πολύ πιθανόν ότι οι Τούρκοι θα ετοιμάσουν σε βάρος της χώρας μας, διάφορες προβοκάτσιες.

Στην κατεύθυνση αυτή δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να στηθεί κάποιο «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο, αντίστοιχο με αυτό των Ιμίων, όπως επίσης πιθανή θεωρούν την πρόκληση κάποιου ατυχήματος στις αερομαχίες των μαχητικών αεροσκαφών που γίνονται σε καθημερινή βάση. Άλλωστε κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί με τις δηλώσεις του χθες και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος κάλεσε τον Καμμένο να προσέχει όταν υπερίπταται πάνω από τα Ίμια.

Γι΄ αυτό οι ένοπλες δυνάμεις μας βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής, ειδικά στις λεγόμενες θερμές ζώνες του Αιγαίου, στις οποίες η Άγκυρα προβάλλει παράνομες και παράλογες διεκδικήσεις, καταπατώντας κατάφωρα τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Το διάστημα μέχρι το δημοψήφισμα στην Τουρκία θεωρείται κρίσιμο γιατί ο Σουλτάνος θέλει να εμφανίσει την Τουρκία ως… υπερδύναμη που «τιμωρεί» την Ελλάδα!..

Το πρόβλημα με τον Ερντογάν είναι ότι έχει ανοίξει πολλά μέτωπα μαζί, ενώ μεγάλο πρόβλημα για τον προκλητικό Σουλτάνο, συνιστά η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να στείλει βαριά τεθωρακισμένα οχήματα στους Κούρδους αντάρτες που μάχονται τον ISIS.

Η εξέλιξη αυτή έχει πανικοβάλει την Τουρκία, που εξακολουθεί να χαρακτηρίζει τους Κούρδους τρομοκρατική οργάνωση, κατηγορώντας μάλιστα και την Ελλάδα ότι δήθεν παραχωρεί στρατόπεδα για την εκπαίδευσή τους.
http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.