Σημαντικά Νέα

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠ!!! ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ...!!


ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙΥΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ...


Ταράζει για τα καλά τα νερά στις ΗΠΑ πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου επί προεδρίας Ομπάμα. 




Σε άρθρο της η Ρόζα Μπρουκς σε άρθρο της για το Foreign Policy ούτε λίγο, ούτε τάσσεται υπέρ ενός πραξικοπήματος κατά του Τραμπ παρότι εξελέγη από τον αμερικανικό λαό με στόχο την εκδίωξή του.

Σε δύο εβδομάδες από την ορκωμοσία του ως ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε:

Με ένα από τα πρώτα του διατάγματα, αυτό με το οποίο απαγορεύει την είσοδο στις ΗΠΑ σε πολίτες επτά χωρών -κυρίως μουσουλμάνων να προκαλέσει σάλο.

Δημιούργησε διπλωματικά επεισόδια με πολλές χώρες.

Πυροδότησε ένα άνευ προηγουμένου κύμα διαδηλώσεων και αντιδράσεων στις ΗΠΑ.

Η Μπρουκς θεωρεί πως ο Τραμπ «είναι όσο τρελός φαντάζονταν όλοι» και δηλώνει δημόσια πως μια στρατιωτική εξέγερση εναντίον της κυβέρνησης Τραμπ ίσως να είναι η μοναδική επιλογή για την απομάκρυνση ενός από τους πλέον διχαστικούς προέδρους στην αμερικανική Ιστορία.



«Η πρώτη εβδομάδα του Ντόναλντ Τραμπ ως πρόεδρος το έκανε ξεκάθαρο: Ναι, είναι όσο τρελός φαντάζονταν όλοι», έγραψε η Brooks, για να συνεχίσει: «Μια πιθανότητα είναι αυτή που μέχρι πρόσφατα θα θεωρούσα αδιανόητη για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερική: ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, ή τουλάχιστον μια άρνηση των στρατιωτικών ηγετών να υπακούσουν σε συγκεκριμένες εντολές»!

Για πρώτη φορά στην καριέρα της ως δημόσιος λειτουργός, έχοντας μάλιστα τρία χρόνια προϋπηρεσία ως ανώτερη σύμβουλος του επικεφαλής της πολιτικής του Πενταγώνου, λέει: «Μπορώ να φανταστώ εύλογα σενάρια στα οποία ανώτεροι στρατιωτικοί αξιωματικούς μπορεί απλά να πουν στον Πρόεδρο: «Όχι, κύριε. Δεν θα το κάνουμε αυτό»»!

Όλα αυτά ενώ μια δημοσκόπηση της Public Policy Polling «δείχνει» πως το 40% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στις ΗΠΑ συμφωνούν με την πολιτική του Τραμπ, ενώ αντιθέτως 52% των ψηφοφόρων δήλωσαν πως θα προτιμούσαν να έχουν (ακόμη) ως πρόεδρο τον Μπαράκ Ομπάμα, έναντι του 43% που υποστηρίζουν την προεδρία Τραμπ.

Πηγή: washingtontimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.