Σημαντικά Νέα

Υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την εκπόνηση μελέτης του έργου «Ανακατασκευή γέφυρας Αρσενίου» από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αηδονά


Την προγραμματική σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης για το έργο «Ανακατασκευή γέφυρας Αρσενίου» με την προοπτική κατασκευής του έργου εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά. Το προϋπολογιζόμενο συνολικό ποσό για την εκπόνηση της μελέτης ανέρχεται σε 25.000,00 €, με την κατασκευή του έργου να προϋπολογίζεται σε 1.500.000,00 €. Με την προγραμματική σύμβαση, η οποία έχει υπογραφεί και από τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου προβλέπονται όλες οι διαδικασίες από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ως Φορέας Υλοποίησης που αφορούν την ωρίμανση, το σχεδιασμό και την παρακολούθηση της υλοποίησης της οριστικής μελέτης.

«Οι παρεμβάσεις που υλοποιούμε σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς αφορούν κυρίως, τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, δίνοντας λύση σε θέματα που τους απασχολούν. Η προσπάθειά μας, μετά την εκπόνηση της οριστικής μελέτης από τις υπηρεσίες μας εστιάζεται στην κατασκευή του μακρόπνοου αναπτυξιακού έργου που έχει ανάγκη η ευρύτερη περιοχή» δήλωσε σχετικά η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.