Σημαντικά Νέα

Θεοδώρα Τζάκρη: Ιδρύονται Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών σε Έδεσσα και Γιαννιτσά


Κατόπιν συνεργασίας της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση ιδρύονται στην πόλη της Έδεσσας και στην πόλη των Γιαννιτσών Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών ώστε να συμβάλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του νομού Πέλλας. Στην χθεσινή συνεδρίαση του ΚΥΣΚΟΙΠ αποφασίστηκε να αναπτυχθεί άμεσα ένα δίκτυο 120 ευέλικτων Γραφείων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ), μεταξύ των οποίων στην Έδεσσα και τα Γιαννιτσά, με τις αρμοδιότητες ολοκληρωμένης ενημέρωσης των Κέντρων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ).
Τα δύο ΓΕΥΔ θα εκκινήσουν την λειτουργία τους επόμενους μήνες  εξυπηρετώντας άμεσα τον πολίτη, εστιάζοντας στην ενημέρωση (Κώδικας Δεοντολογίας Τραπεζών, πλειστηριασμοί, πώληση δανείων σε funds, Νόμος Κατσέλη, Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών κ.ο.κ.) και την παροχή συμβουλών, σε διάδραση με την Κεντρική Υπηρεσία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ).
Τα ΓΕΥΔ τόσο στην Έδεσσα όσο και στα Γιαννιτσά θα στεγαστούν εντός των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, όπου η πρόσβαση των πολιτών είναι εύκολη.
Θα στελεχωθούν με δημοσίους υπαλλήλους που θα μεταταγούν από άλλες δημόσιες υπηρεσίες, οι οποίοι θα επιμορφωθούν και θα υποστηρίζονται από τα τμήματα της Κεντρικής Υπηρεσίας της ΕΓΔΙΧ.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.