Σημαντικά Νέα

Αναβολή της εκδήλωσης για την προαστιακή σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκης - Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών και την επέκταση της γραμμής προς Αλμωπία


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι η προγραμματισμένη για αύριο 27 Ιανουαρίου 2017 εκδήλωση που θα πραγματοποιούνταν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά για την παρουσίαση της Αναγνωριστικής Μελέτης Χάραξης της προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης - Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών, με επέκταση της γραμμής προς την Αλμωπία, καθώς και την επικαιροποίηση της Μελέτης Σκοπιμότητας - Βιωσιμότητας του  προτεινόμενου δικτύου αναβάλλεται λόγω παραιτήσεως της Γενικής Γραμματέως Μεταφορών κ. Πέτης Πέρκα, η οποία είχε προγραμματιστεί να συμμετέχει στην εκδήλωση ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Μεταφορών.
Η εκδήλωση αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί εκ νέου την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά και θα παραστεί σε αυτήν ο νέος Γενικός Γραμματέας Μεταφορών κ. Δημήτρης Τσουκαλάς, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Μεταφορών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.