Σημαντικά Νέα

ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ...;;; ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ...!!!

Ο πρόεδρος του Κοσόβου, Hashim Thaci, τόνισε ότι η Σερβία έστειλε ειδικές δυνάμεις και εξοπλίζει τους Σέρβους στο Βορρά ως μέρος του σχεδίου της να διχοτομήσει το Κοσσυφοπέδιο ακολουθώντας την τακτική της Ρωσίας στην Ουκρανία. Για πρώτη φορά γίνεται ανοικτά μια τέτοια καταγγελία την οποία βέβαια το pentapostagma.gr την έχει αναφέρει εδώ και ημέρες. Προφανώς οδεύουμε προς κλιμάκωση στην περιοχή.


Ο Thaci έδωσε συνέντευξη-που αλλού- στην γερμανική Deutsche Welle και αποκάλυψε τον εξοπλισμό των Σέρβων του Κοσόβου.

Πρόσθεσε επίσης ότι «οι θεσμοί του Κοσόβου είχαν πληροφορίες ότι το τρένο γνωστό ως «ρωσικό τραίνο» που έκανε την διαδρομή Βελιγράδι-Μιτροβίτσα και το αποτρέψαμε νωρίτερα αυτόν τον μήνα μετέφερε όπλα και μέλη παραστρατιωτικών σχηματισμών των οποίων ο στόχος είναι να μπουν στο Κόσοβο και να το αποσταθεροποιήσουν»!
«Την ίδια στιγμή, γνωρίζουμε για το σχέδιο της Σερβίας να διαμελίσει το Κόσοβο και γνωρίζουμε ότι η Σερβία εξοπλίζει τους Σέρβους στο Βόρειο Κόσοβο» είπε ο Thaci.

«Η Σερβία χρησιμοποιεί το δόγμα της Ρωσίας που χρησιμοποίησε στην Ουκρανία» πρόσθεσε.

Φοβερές κατηγορίες από τον Αλβανό πρόεδρο του Κοσσυφοπεδίου.

«Στέλνουν πολίτες αλλά και στρατιώτες με στολές στο βόρειο τμήμα και εξοπλίζουν τους Σέρβους με διάφορα όπλα ώστε να είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από επιθέσεις των Αλβανών» τόνισε.

Ο Thaci απηύθυνε έκκληση στους Σέρβους του Κοσόβου να «μην πέσουν υπό την επιρροή και να μην γίνουν θύματα της εθνικιστικής πολιτικής του Βελιγραδίου η οποία προκάλεσε μεγάλο πόνο στους Σέρβους στο παρελθόν».

«Αντί να η Σερβία να τους καλεί σε πόλεμο, καλώ τους Σέρβους του Κοσόβου σε διάλογο και ειρήνη. Αντί για εθνική και εδαφική διχοτόμηη τους καλώ να μπουν στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ» είπε ο Thaci στηνDeutsche Welle.


pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.