Σημαντικά Νέα

ΒΙΝΤΕΟ- ΝΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ!

ΧΩΡΙΣ  αιδώ πλέον εμπαίζονται οι δημότες της Αριδαίας από τη δημοτική αρχή.

Δεν θα ήταν ιδιαίτερο θέμα στην ατζέντα του Δημάρχου Αλμωπίας αν δεν το αναδείκνυε ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας και αν δεν του δίναμε την ανάλογη αξία ως πρόβλημα για τους δημότες.

Δεν είναι όμως τόσο αυτό καθαυτό το ζητούμενο του χαρατσιού των 300 ευρώ για τις συνδέσεις στο νέο αποχετευτικό που είναι πέρα για πέρα παράτυπο, μιας και δεν μπορεί να πληρώνονται 2 φορές τέλη σύνδεσις στο αποχετευτικό για την ίδια ακριβώς δουλειά, αλλά είναι η αισχρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται οι δημότες και ο κορυφαίος θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Για την καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών να ενημερώσουμε ότι είχαμε αναφερθεί με βίντεο, σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, όπου είχε αποφασιστεί έπειτα από πρόταση του ανεξάρτητου δημ.συμβ. Χρήστου Χουρσόγλου το χαράτσι των 300 ευρώ και να επαναπροσδιοριστεί με δικαιότερο τρόπο, μιας και όπως είχε παραδεχτεί ο "αρμόδιος" για το χαράτσι Χρ. Γεωργίου, δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή προκειμένου να αποδοθεί με το δικαιότερο τρόπο!


Το αισχρότερο όλων είναι ότι ενώ είχαν εκτυπωθεί προ 2ημέρου οι πρώτες δόσεις των 50 ευρώ, διαβεβαίωνε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και ο δημοτικός του σύμβουλος Χρήστος Γεωργίου, ότι θα επανεξετάσουν το θέμα!!!


Στα παρακάτω βίντεο που ακολουθούν θα δείτε με ποιο αισχρό τρόπο μεθοδεύτηκε η πρόταση αφού η παραδοχή του λάθους από το Χρ.Γεωργίου αυταπόδεικτα δείχνει πόσο μικρή αίσθηση δικαίου τον διακρίνει απέναντι στους πολίτες που τον τίμησαν με τη ψήφο τους.


   Δείτε τις απαράδεκτες δικαιολογίες επιπέδου μικρού παιδιού που ξεστομίζονται προκειμένου να καλύψει την αδυναμία του να σταθεί με παρρησία απέναντι στα καθημερινά προβλήματα.


300 ευρώ καλούνται να πληρώσουν περίπου το 40% των νοικοκυριών που θα συνδεθούν στο νέο αποχετευτικό σύστημα, που όμως διόλου δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί κανενός αν ο κόσμος  διαθέτει αυτού του είδους τα ποσά προκειμένου να κάνουν ορισμένοι μικροπολιτική.


Δείτε αναλυτικότερα τα σχετικά βίντεο παρακάτω και τη σχετική προσπάθεια του Χρήστου Χουρσόγλου για αποκατάσταση δικαιότερης κατανομής του χρηματικού ποσού και τις απίστευτες διακαιολογίες του Χρ. Γεωργίου που δεν αντέχουν ούτε στην παραμικρή κριτική:






ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

1 σχόλιο:

  1. Μα τη λες το νέο αίμα πολιτικών δεν κάνει λάθος ποτέ τα λένε όπως είναι. Π@π@ριες δλδ. Αφού με το πρώτο μπόι δήμαρχο μας αποφάσισαν να εξαφανίσουν τα μεγαλυτερα στελέχη του συνδιασμου; Τώρα θα κανουν οτι θέλουν εσείς μονο θα εκτελείται. Οτι κινείται εκτελείται λοιπόν. Και που είσαι ακόμα. Μέχρι να φύγουν θα δουμε & θα ακούσουμε πολλά ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.