Σημαντικά Νέα

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΑΛΛΑΛΟΥΜ - ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

ΟΡΑΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!

ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ … ...κινήσεις απελπισίας από το δήμαρχο Δημ. Μπίνο.

Μέχρι σήμερα το πρωί (Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016), σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας και παρά τις διαβεβαιώσεις του έμμισθου και άτυπου γραφείου τύπου του δήμαρχου, υποτίθεται ότι οι κατέχοντες θέσεις αιρετοί, κατέθεσαν πριν από 1,5 μήνα εγγράφως τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του δήμαρχου, που όμως δεν ισχύει!

Εκτός ότι η αναφορά αυτή σε ανάρτηση, είχε σχεδιαστεί και κοπεί στα μέτρα του δημάρχου προκειμένου να καλυφθεί πολιτικά από το ισχυρό ΣΟΚ που υπέστη από την παραίτηση του Δημήτρη Βέσκου από τη θέση του Αντιπροέδρου της δημ. επιχ. Λουτρών, κάλυψε και την προσωρινά και την πολιτική ανεπάρκεια που αντιλαμβάνεται πλέον και ο ποιο αδαής.

Μέχρι σήμερα το πρωί λοιπόν και παρά το ότι ανακοινώθηκε η τοποθέτηση του Χρ.Γεωργίου από το Γαρέφι στην Αντιδημαρχία τεχνικών έργων, ο προηγούμενος Αντιδήμαρχος δεν είχε καταθέσει την παραίτηση του.

Μένει πλέον να διαπιστώσουμε σε τι βαθμό θα επικρατήσει η λογική και η ικανότητα να λειτουργήσει ο δήμαρχος στα αυτονόητα χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να τα κρύβει «κάτω από το χαλί»!

Ήρωες μπορούν πλέον να χαρακτηριστούν οι δημοτικοί υπάλληλοι και άξιοι επαίνου για το φιλότιμο που επιδεικνύουν οι δ/ντές και προϊστάμενοι του Δήμου Αλμωπίας, για τους οποίους ανέφερε σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου ο δήμαρχος, κάποιοι μπορεί σύντομα να «χάσουν» τον ύπνο τους!

Οδυνηρή η πραγματικότητα αλλά δυστυχώς αληθινή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.