Σημαντικά Νέα

Μορφωτικος Σύλλογος Εξαπλατάνου ''Μενέλαος Λουντέμης'': Κόντρα στις αντιξοότητες

Κόντρα στις αντιξοότητες, στις κακοήθειες, στα κακόβουλα σχόλια παντός τύπου, εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να αναδείξουμε το χωριό μας και να δημιουργήσουμε έναν τόπο ομορφότερο για όλους εμάς και τα παιδιά μας που σ'αυτό τον τόπο γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, δομήσαμε τις ζωές μας και προσπαθούμε να χτίσουμε την ποιοτική διαβίωση των παιδιών μας. Κόντρα σε όλους όσοι μας κατηγορούν για προσωπικές επιδιώξεις και ιδιωτικά οφέλη, εμείς θα οραματιζόμαστε την εικόνα που μπορεί να λάβει αυτός ο τόπος με την κατάλληλη φροντίδα από ανθρώπους που τον πονούν. 

Το πλήρες ποσό που αποκομίζουμε από τις εκδηλώσεις και ανήκει σε όλο τον κόσμο που μας τιμά και αφήνει έστω και ένα ευρώ από το υστέρημα του στις εκδηλώσεις μας, διατίθεται για το χωριό μας.Οι παρεμβάσεις που έχουν ήδη γίνει είναι καίριες. Όσο μας στηρίζετε, λοιπόν, τόσο περισσότερο θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε. Για χρόνια, αθλητικό κέντρο της περιοχής θεωρείται η Αριδαία με αποτέλεσμα να κατευθύνονται τα παιδιά μας εκτός χωριού για τις αθλητικές τους δραστηριότητες. 

Το χωριό μας, όμως, διαθέτει έναν εξαιρετικό χώρο, τον χώρο του γηπέδου μας το οποίο, ελλείψει χρημάτων, δεν μπορεί να αναδειχτεί. Γονείς οι περισσότεροι από εμάς και αναγνωρίζοντας τα οφέλη του αθλητισμού για τα παιδιά μας καθώς και ενός χώρου αναψυχής για όλους, μας δημιουργήθηκε το όραμα αξιοποίησης του χώρου αυτού. 

Σε συνεννόηση με το Δ.Σ. της ομάδας μας, της Δόξας Εξαπλατάνου, κρίθηκε ως πρώτη και άμεση ανάγκη η δημιουργία κερκίδας στον χώρο του ποδοσφαίρου, ώστε να κατορθώσει το χωριό μας να προσελκύσει κόσμο στους ποδοσφαιρικούς αγώνες και φυσικά να αποτελέσει πηγή εσόδων για την ομάδα που στενάζει από τα λειτουργικά έξοδα. 

Μετά από συμβούλιο πάρθηκε η απόφαση να δαπανήσουμε ένα γενναίο χρηματικό ποσό για την δημιουργία της κερκίδας. Φυσικά πρόκειται μόνο για την αρχή, καθώς δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε το πλήρες φάσμα του χώρου, δημιουργώντας ένα αθλητικό κέντρο, πραγματικό στολίδι για το χωριό μας. Το ποσό που έχει απομείνει από τις φετινές μας εκδηλώσεις, πρόκειται να δαπανηθεί για άμεσες ανάγκες των σχολικών μας μονάδων, για τις οποίες φυσικά θα ενημερωθείτε.Η διαφάνεια και η εμπιστοσύνη που χτίζουμε στη σχέση μαζί σας, είναι αυτή που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

 Η ανταπόκριση του κόσμου στην κερκίδα που ήταν ένα χρόνιο πρόβλημα, φαίνεται να μας δικαιώνει. Φυσικά, τίποτα δεν είναι εφικτό χωρίς την στήριξή σας και φυσικά χωρίς τον ιδρώτα των εθελοντών. Να είστε όλοι καλά και να είμαστε γεροί και του χρόνου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.