Σημαντικά Νέα

ΣΟΚ!!! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ 65 ΜΕΛΗ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; (φωτό,βίντεο)


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ 65 ΜΕΛΗ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ για τη "εκδήλωση" προς τιμήν 4 νεκρών σταρτιωτών στους Βαλκανικούς πολέμους!

Η αποστολή αποτελούνταν από στρατιωτικούς με επικεφαλής τον Α/ΓΕΕΘΑ της Βουλγαρίας, εκπροσώπους του Κοινοβουλίου, στρατιωτικό άγημα, πλήθοςδημοσιογράφων, η Προξενική αρχή στη Θεσσαλονίκη και ιερέα!
Χαρακτηριστικό της έκτασης που θέλει να δώσει σε ένα γεγονός ελάσσωνος σημασίας.

Η αποστολή είχε ώς αντικείμενο, τιμητική εκδήλωση προς τιμήν  4 νεκρών Βούλγαρων στρατιωτών σε Ελληνικό έδαφος.

Η αποστολή διανυκτέρευσε στο Λουτράκι Πέλλας και την Τρίτη το πρωί κατευθύνθηκαν στην ψηλότερη βουνοκορφή του όρους Βόρας, στα σύνορα με τα Σκόπια. Σε συγκεκριμένο σημείο τοποθετήθηκε μαρμάρινη επιγραφή σε τσιμεντένια βάση.
Μετά την ολοκλήρωση μιας μικρής τελετής με άγημα στρατιωτικό και παρουσία ιερέα κατευθύνθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στο Λουτράκι όπου ο Βούλγαρος Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, δεξιώθηκε την αποστολή!

Για το σημειολογικό της υπόθεσης να αναφέρουμε ότι η περιοχή της Αλμωπίας υπήρξε στόχος μεγαλεπίβολων σχεδίων της Βουλγαρίας την εποχή του Μακεδονικού αγώνα στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, με όλα όσα έχουν καταγραφεί ιστορικά, με σφαγές, απειλές και εκβιασμούς των Βούλγαρων κομιτατζήδων κατά του ελληνικού πληθυσμού και με την αθόρυβη στήριξη των Τούρκων!.

Ευλογα γεννάται το ερώτημα: Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ΄ΛΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΊΟΥ συμφωνούν με όλα αυτά που συμβαίνουν;

Η ασκούσα πολιτική από την ελληνική πολιτεία έχει φροντίσει για αντίστοιχες αποστολές προς τη Βουλγαρία για να ισσοροπίσει τουλάχιστον εντυπώσεις;

Αν δεν διαθέτουν μνήμη οι πολιτικοί μας, είμαστε πρόθυμοι να τους δώσουμε ιστορικά στοιχεία όχι με 4 αλλά με χιλιάδες αντίστοιχα παραδείγματα θανάτων Ελλήνων στρατιωτών στο σημερινό επονομαζόμενο βουλγαρικό έδαφος!






Θεόδωρος Χαρανίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.