Σημαντικά Νέα

ΟΙ Pastry Designs ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΙΚΟ Ρεβανί με σοκολάτα


Ρεβανί με σοκολάτα

Υλικά:
6 αυγά μεσαίου μεγέθους
140 γρ. ζάχαρη
140 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
70 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα Nestle Dessert 52%

Για το σιρόπι:
300 γρ. νερό
300 γρ. ζάχαρη
1 λεμόνι ακέρωτο, κομμένο στη μέση









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.