Σημαντικά Νέα

Συμβολικη καταληψη-διαμαρτυρια στα γραφεια του ΕΛΓΑ στην Βεροια εν μεσω θερους και στην καρδια της παραγωγης εκαναν σημερα αγροτες απο Ημαθια και Πελλα.Φωτο και Βιντεο.


Συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Βέροια εν μέσω θέρους και στην καρδιά της παραγωγής έκαναν σήμερα αγρότες από Ημαθία και Πέλλα, όπως αναφέρει ο AMMOSIMATHIA BLOG, στα πλαίσια της απόφασης κινητοποιήσεων που αποφάσισαν στην συγκέντρωση της Πανελλαδικής Επιτροπής των 69 μπλόκων πριν από λίγες ημέρες στην Βέροια.Οι αγρότες διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις στις εκτιμήσεις 

του ΕΛΓΑ μετά την πολυήμερη αποχή των γεωπόνων καθώς οι ζημιές που έχουν προκληθεί από παγετούς γαλάζια βροχοπτώσεις είναι μεγάλες και έχει καθυστερήσει σημαντικά η όλη διαδικασία με τους αγρότες να είναι κυριολεκτικά ξεκρέμαστοι και στα όρια της καταστροφής.


Διαμαρτύρονται επίσης για το ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ που συνθλίβει το πενιχρό αγροτικό εισόδημα.


Το παρόν έδωσαν μέλη από τον Σύλλογο Γεωργών Βέροιας από τον Μαρίνο Αντυπα Νάουσας και από το Μπλόκο Γυψοχωριου Πέλλας..




Ψήφισμα με τα αιτήματα τους παρέδωσαν στην προϊσταμένη του Τοπικού καταστήματος.Το Φθινόπωρο οι διαμαρτυρίες θα κλιμακωθούν σε όλη την Ελλάδα και προβλέπεται πολύ θερμό όπως δήλωσαν οι αγρότες


ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ - ΤΣΟΛΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.