Σημαντικά Νέα

γιαννιjazz 6th Open Air Party


Οι γιαννιjazz είναι πανέτοιμοι για το 6th Open Air Party το ερχόμενο παρασκευοσαββατοκύριακο 24-26 Ιουνίου 2016 στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά.

Βάζουμε τις τελευταίες πινελιές, κανονίζουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες και αρχίζουμε να στήνουμε για να "αλλάξουμε τα φώτα" του πάρκου!

Τρεις μέρες γεμάτες ήχους, παιχνίδια και μουσικές. Αναβίωση παιχνιδιών που παίζαμε ως παιδιά, κυνήγι μαγισσών, παιχνίδι χαμένου θησαυρού για μεγάλους, παιδότοπος εικαστικών, κουκλοθέατρο, καραγκιόζης, τσίρκο δρόμου, παραστάσεις, παζάρι μεταχειρισμένων βιβλίων, αστροπαρατήρηση, είναι μια μικρή ιδέα του τι θα συμβεί στο πάρκο του Αη Γιώργη! Και μετά την Δύση του ήλιου, live με τους Kazoo, The BalGuns, Banda Trite Pate!



Δείτε την αφίσα και το αναλυτικό πρόγραμμα!!



Το Open Air Party των γιαννιjazz ξεκίνησε σαν τρέλα της στιγμής και έχει γίνει θεσμος. Για 6η συνεχόμενη χρονιά αποτελεί το γεγονός του καλοκαιριού για τα Γιαννιτσά και όχι μόνο! Ένα μουσικό φεστιβάλ μικρού μήκους για μικρούς και μεγάλους που αναβιώνει κάθε Ιούνιο στο πάρκο του Άη-Γιώργη.

Σας περιμένουμε!!


για περισσότερες πληροφορίες: 6976408351 και 6947180667



  1. Οι ''γιαννιjazz'' είναι μια παρέα από τα Γιαννιτσά που αργότερα έγινε πολιτιστικός σύλλογος, με κοινό σημείο την αγάπη για την ζωντανή μουσική και με σκοπό να ακουστούν στην πόλη μας καλλιτέχνες από όλα τα μουσικά είδη... blues, jazz, ethnic, balkan, funk, reggae, ελληνικό rock,  έντεχνο και όχι μόνο. Από το 2010 και μετά έχουν εμφανιστεί στα Γιαννιτσά με την ''παρέμβαση'' των ''γιαννιjazz'' οι: Βασίλης Σωτηρίου & BRB Band, Κώστας Μαγγίνας, Olivier Gatto, Νίκος Καπηλίδης, Κώστας Θεοδώρου Quartet, Λουδίας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Speakeasies Swing Band, Baildsa, Λάκης Τζήμκας Quartet, Global Vibe, Nasa Funk, Θάνος Ανεστόπουλος, Koza Mostra, K the Clown & 2L8, Δημήτρης Μπασλάμ, Los Mujeros, Universal Trilogy, Blues Wire, The Last Five Days, Qarabağ, George Avramidis, Εύα Ιεροπούλου, Kottarashky & The Rain Dogs, Babis Batmanidis Co\m/pany, Aperito, Anima Nation, Χειμερινοί Κολυμβητές.
  2. Το φετινό video σποτάκι - κάλεσμα στο 6ο open air partyhttps://youtu.be/Tv4TYny5_Kw
  3. Το φετινό ραδιοφωνικό σποτάκι - κάλεσμα στο 6ο open air partyhttps://goo.gl/e5Jncs
  4. Ενδεικτικές φωτογραφίες από προηγούμενα Open Air Party μπορείτε να βρείτε στο https://goo.gl/photos/EvyWS9ynBsXXrfL99
  5. Video με σκηνές από το περσινό 5ο Open Air Party στοhttps://youtu.be/RFsZRZx-pFg
  6. Η εκδήλωση στο Facebook https://www.facebook.com/events/248009582222692/
  7. Η ομάδα των γιαννιjazz στο Facebook https://www.facebook.com/groups/151558888235465/
  8. Επισυνάπτεται η αφίσα και το αναλυτικό πρόγραμμα. Μπορείτε να τα κατεβάσετε και από https://goo.gl/kiYPvs


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.