Σημαντικά Νέα

Σεμινάριο απεντομώσεων από το Γεωπονικό Σύλλογο Μακεδονίας-Θράκης

Τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας 26 ωρών, με θέμα «Απεντομώσεις-Μυοκτονίες-Απολυμάνσεις στο Αστικό και Περιαστικό Περιβάλλον: Από τη θεωρία στην πράξη» διοργανώνει ο Γεωπονικός Σύλλογος Μακεδονίας-Θράκης σε συνεργασία με τη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στις 8, 9 και 10 Ιουλίου 2016, ενώ το κόστος συμμετοχής ανά εκπαιδευόμενο ανέρχεται στα 250 ευρώ.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, υπάρχει έκπτωση του ποσού αυτού για:
- τα οικονομικώς τακτοποιημένα  μέλη & συνδρομητές του συλλόγου (αφαιρείται το ποσό που έχουν δώσει έως τώρα για τη συνδρομή του τρέχοντος έτους)
 - τα άνεργα μέλη & συνδρομητές του συλλόγου, (κατά 20 €)
(Η ανεργία επιβεβαιώνεται με την αποστολή φωτοτυπίας της κάρτας ανεργίας που αποστέλλεται μαζί με την αίτηση)
 -όσους παρακολούθησαν παλαιότερο σεμινάριο απεντομώσεων (κατά 50 €).

Η συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου κατοχυρώνεται με την ΑΜΕΣΗ  αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής  και με την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού. Η κατάθεση του ποσού για το σεμινάριο γίνεται στα υποκαταστήματα της Τρ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, σε λογαριασμό του Γεωπονικού Συλλόγου Μακεδονίας Θράκης, με αριθμό  6402040030339.

Στην ανακοίνωσή του μάλιστα ο Σύλλογος, εφιστά την προσοχή των ενδιαφερομένων, συνιστώντας τους να δώσουν το όνομα τους ως καταθέτης, να κρατήσουν για κάθε ενδεχόμενο την πρωτότυπη απόδειξη και τέλος να στείλουν την απόδειξη πληρωμής με φαξ (γράφοντας και χειρόγραφα το όνομά σας) στο φαξ 2310-272036, είτε με e-mail: geoponikosmt@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε μαζί μας, με: e-mail: geoponikosmt@gmail.com , Φαξ:  2310-272.036, Εναλλακτικά:   6986799436 (Αγγελική Χατζηνικολάου)

Δείτε εδώ αναλυτικότερα την αίτηση και το πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.