Σημαντικά Νέα

Τέλειο σώμα στα 50: Οι θυσίες που πρέπει να κάνεις -Η Ελ Μακφέρσον συμβουλεύει [εικόνες]

Το σώμα της είναι καλύτερο και από εικοσάρας. Το top model Ελ Μακφέρσον προσπαθεί καθημερινά για να διατηρήσει το καλλίγραμμο σώμα της σε φόρμα, αποκαλύπτοντας πως το να είσαι σε φόρμα είναι και το μυστικό για να φαίνεσαι πιο νέα.
Είναι 52 ετών, αλλά τίποτα πάνω της δεν προδίδει την ηλικία της. Ένα από τα πιο ζηλευτά σώματα στον χώρο του μόντελινγκ είναι αυτό της Μακφέρσον, η οποία μέσα από συνέντευξή της αποκαλύπτει πως χρειάζονται πάρα πολλές θυσίες για να το διατηρήσει.
Μπορεί να ακολουθεί μία πολύ σκληρή υγιεινή διατροφή, η οποία περιλαμβάνει φρούτα, λαχανικά, ψάρι και πολύ νερό, αλλά το αποτέλεσμα την κάνει να νιώθει όμορφα με τον εαυτό της και πιο νέα.
Η Μακφέρσον περιέγραψε στο περιοδικό «The New Potato» το καθημερινό της πρόγραμμα διατροφής.
«Το πρωινό μου γεύμα περιλαμβάνει φρούτα και βρώμη ή ένα βραστό αυγό και στη συνέχεια πίνω ένα εσπρέσο με λίγα μπισκοτάκια αμυγδάλου.
Για μεσημέρι συνήθως τρώω ψάρι με λαχανικά και για σνακ ένα ρόφημα πρωτεΐνης ή μία σπιτική λεμονάδα με πιπέρι καγιέν. Για βραδινό, μία σαλάτα με λίγο κρέας ή ψάρι είναι αρκετή. Αν νιώσω λιγούρες, τότε ένα κομμάτι μαύρης σοκολάτας με "επαναφέρει".
Το μυστικό μου είναι το νερό. Πίνω περίπου τρία λίτρα νερό τη μέρα», αποκάλυψε η Ελ.
Παρ' ότι γυμνάζεται κάθε μέρα, η ίδια ένιωθε πριν λίγα χρόνια πως ο οργανισμός της και το δέρμα της την «εγκατέλειπαν». Έτσι δημιούργησε ένα πολυ-σκεύασμα από βιταμίνες και πράσινα φυτά, το οποίο τη βοήθησε να βρει την ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο και το τέλειο σώμα.
Το μείγμα ονομάζεται Τhe Super Elixir και το προτείνει σε όσες γυναίκες θέλουν να έχουν τέλεις αναλογίες και μετά τα 40.
Ο συνδυασμός από χόρτα, κινέζικα βότανα, πεπτικά ένζυμα και μανιτάρια βοηθά το πεπτικό σύστημα, το κυκλοφορικό αλλά και το νευρικό σύστημα.
Το βιταμινούχο ποτό, η υγιεινή διατροφή και τα 45 λεπτά άσκησης κάθε μέρα έχουν γίνει τρόπος ζωής της Ελ, η οποία μπορεί να «μοχθεί»... αλλά τα αποτελέσματα φαίνονται (ακόμη και στα 52 της).
Φωτογραφίες: Elle Macpherson, Instagram
πηγη:http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.