Σημαντικά Νέα

Ούτε το πρόστιμο για το κάπνισμα δεν πληρώνει ο κ. Μουζάλας

Ο κ. Μουζάλας στις 27-01-2016 δημόσια άναψε και κάπνισε τσιγάρο στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης (δείτε την φώτο). Κατόπιν πολίτης επικοινώνησε με το γραφείο του, στο Υπουργείο Εσωτερικών και ζήτησε αφενός, να πληρώσει το επιβαλλόμενο για τις περιπτώσεις αυτές πρόστιμο και αφετέρου, να ζητήσει συγνώμη για την παράβαση αυτή ενώπιον του κοινού στο Δημαρχείο και των πολιτών που είδαν μέσω των ΜΜΕ αυτήν την εικόνα.

Όμως, αφού δεν υπήρχε προθυμία ο Υπουργός να αναλάβει τις ευθύνες του, μετέπειτα κατατέθηκε καταγγελία στο Σ.Ε.Υ.Υ.Π. (ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ) στην Θεσσαλονίκη (τηλ. 2310 254600). Την υπόθεση ανέλαβε ο κ. Στάθης.

Η υπόθεση επίσης παραπέμφθηκε στην Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου ΜΕ Θεσσαλονίκης (τηλ. 2313 330882) και κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης. Το πρόστιμο όμως δεν έχει ακόμη επιβληθεί, διότι με νομικά τερτίπια, κολλήματα και δικαιολογίες (ήτοι, το πρόστιμο έπρεπε να επιδοθεί από επιθεωρητή υγείας επί τόπου και όχι από καταγγελία πολίτη, ακόμη και αν σχεδόν όλα τα ΜΜΕ το έδειξαν και εκατοντάδες κόσμου που ήταν παρόν το είδαν). Το «Αιδώς Αργείοι» αντηχεί ακόμη στα "αυτιά" μας από την Ιλιάδα, μα ποιος στην κυβέρνηση ακούει και ποιος νοιάζεται..

Αυτή η κυβέρνηση σχεδόν συστηματικά χρησιμοποιεί τον νόμο κατά το δοκούν (διότι ήδη ενημερώθηκε εγγράφως και η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης για το θέμα αυτό) και εμπαίζει θεσμούς και πολίτες. Επίσης, ο κ. Μουζάλας και άλλοι "θεριακλήδες" της Κυβέρνησης, ουδέποτε εθεάθησαν να καπνίζουν στις Βρυξέλλες και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Οι κάλπικες, φαιδρές δικαιολογίες και η "μαγκιά τους" εξαντλείται εντός των συνόρων αυτής της χώρας.

 Ο καταγγέλλων Γιώργος Τασκασαπλίδης 
KAΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.