Σημαντικά Νέα

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ


Καλούνται όσοι εκμεταλλεύονται
καφενεία, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια και παρεμφερείς επιχειρήσεις,   περίπτερα, πρατήρια υγρών καυσίμων, πάγκους, άλλου είδους καταστήματα  και έχουν τοποθετήσει τραπεζοκαθίσματα, εμπορεύματα, ζαρτινιέρες καθώς και όσοι χρησιμοποιούν τέντες ή άλλα σκιάδια, βενζιναντλίες κλπ σε πεζοδρόμια, οδούς, πλατείες και κοινόχρηστους χώρους γενικά,
να υποβάλλουν στο πρωτόκολλο του Δήμου αίτηση για έκδοση άδειας χρήσης των κοινοχρήστων χώρων, το αργότερο μέχρι την 31η Μαϊου, προσκομίζοντας:

  1. Φωτοτυπία της άδειας του καταστήματος.
  2. Σχεδιάγραμμα του κοινόχρηστου χώρου που χρησιμοποιείται, αναγράφοντας τα μέτρα της πρόσοψης του καταστήματος, του πλάτους του χρησιμοποιούμενου χώρου και του πλάτους του πεζοδρομίου που παραμένει ελεύθερο.
Η αυθαίρετη χρήση και η χρήση των χώρων υποβάλλεται σε έλεγχο από την επιτροπή ελέγχου (519/5-3-2015 απόφαση Δημάρχου). Εφόσον διαπιστωθεί αυθαιρεσία, επιβάλλεται πρόστιμο ίσο με το διπλάσιο του μεγαλύτερου ποσού ανά τετραγωνικό μέτρο που καθορίστηκε με την απόφαση του Δ.Σ ( 20€/ μέτρο). Η αυθαίρετη χρήση αφορά και εκείνους στους οποίους έχει παραχωρηθεί άδεια, αλλά καταλαμβάνουν διαφορετικά τετραγωνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.