Σημαντικά Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΑΨΑΛΟ ΠΕΛΛΑΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

Κατηγορείται ότι βασάνιζε και κακοποιούσε σεξουαλικά τους δύο ανήλικους γιους της με τον πρώην συντρόφου της. 


Συνελήφθη σήμερα Δευτέρα στην Άψαλο Πέλλας, στις 11.30 πμ η 37χρονη μητέρα των παιδιών, βάσει εντάλματος που εκδόθηκε από τις δικαστικές Αρχές. Η ίδια αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασέλγεια και αποπλάνηση.

Ο 44χρονος πρωην σύντροφος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο, όταν βρέθηκαν στη κατοχή του μικροποσότητες ναρκωτικών. Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα για κακοποίηση ανηλίκων, υπόθεση στην οποία εμπλέκεται και η 37χρονη μητέρα των παιδιών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, περιλαμβάνει βιασμό και ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο αγοριών, 11 και 9 ετών, σβήσιμο τσιγάρων στα κορμάκια τους, εγκλεισμό σε υπόγειο για «τιμωρία» και κάψιμο με καυτό λάδι στα πόδια. Το συγκλονιστικό είναι ότι τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνονται από ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η βάναυση κακοποίηση των ανηλίκων ξεκίνησε τουλάχιστον από το 2011. Η οικογένεια ζούσε στην Πέλλα, ενώ, στη συνέχεια η μητέρα φέρεται να μετακόμισε με τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες της Αστυνομίας ότι παντρεύτικε στη Άψαλο Πέλλας επιβεβαιώθηκαν και μετά από σχετική έρευνα συνελήφθη και η μητέρα, η οποία οδηγήγηθηκε στην Γενική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.