Σημαντικά Νέα

ΚΡΙΣΙΜΑ 24ΩΡΑ... ΠΑΙΖΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!!

Διαβαίνουμε κρίσιμα 24ωρα με κομμένη την αναπνοή.

Η Τουρκία παγιδευμένη ολοκάθαρα στο γεωπολιτικό παιχνίδι που της παίζουν κάποιοι πλέον φανερά.

"Έχει χάσει τους συμμάχους της", κάτι που μας προείπε πριν τρεις δεκαετίες ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και αρχίζει και κάνει κουταμάρες για αυτό και γίνεται ώρα την ώρα απρόβλεπτη.

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι η άτυπη συμμαχία ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ και το αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης θα είναι το τέλος της τουρκίας μέσα στην Παγκόσμια Ιστορία.

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ στο Προσκήνιο και στο Παρασκήνιο

Οι εντατικές συνομιλίες μεταξύ των Αμερικανών διπλωματών και των Ρώσων συναδέλφων τους για την επίτευξη εκεχειρίας στη Συρία υπήρξαν «σοβαρές και μέχρι τώρα εποικοδομητικές», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, τονίζοντας όμως ότι «απομένει να γίνει πολύ δουλειά ακόμη».

Σε μια σύντομη στάση που έκανε στο Λονδίνο, καθ' οδόν για το Αμάν της Ιορδανίας όπου θα συζητήσει τη συριακή κρίση με τον βασιλιά Αμπντάλα, ο Κέρι είπε ότι η ομάδα του είναι «σε σχεδόν συνεχείς συνομιλίες» με τους Ρώσους.¨

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και ΑΛΛΗΛΟ - ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ Θέσεων

Σε μια εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη, η Ουάσιγκτον έδωσε πληροφορίες για το που επιχειρούν αμερικανικές ειδικές δυνάμεις μέσα στην Συρία καθώς η Ρωσική Αεροπορία ετοιμάζεται να ξεκινήσει σφοδρούς βομβαρδισμούς στις βόρειες περιοχές.

Ο στρατηγός Charles Brown, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις επιχειρήσεις της USAF και την Κεντρική Διοίκηση των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε ότι:

"Ενημερώσαμε την Ρωσία σχετικά με τις περιοχές που επιχειρούν οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις επειδή αυτό αφορούσε την ασφάλεια των αμερικανών στρατιωτικών. Υπάρχουν κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των ενόπλων δυνάμεών μας. Η πληροφόρηση έγινε μεταξύ των δύο Υπουργείων Άμυνας".

Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν ότι ζητήθηκε από την Ρωσία "να αποφύγει να βομβαρδίσει ευρείες περιοχές στην Βόρεια Συρία γιατί επιχειρούν αμερικανικές ειδικές δυνάμεις και τόνισαν πως υπάρχει ένα είδος "μνημονίου κατανόησης" μεταξύ των δυο χωρών ώστε να αποφευχθούν επικίνδυνα περιστατικά. Δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες" τόνισαν.

Για ποιον κτυπάει η καμπάνα;

Και δεν φρονηματίζεται με τίποτα η τουρκική αλεπού..πάει για τα τέσσερα.

Παραμονή Χριστουγέννων του 2013 ο Αμερικανός πρέσβης Φράνσις Ρικιαρντόνε λέει σε Ευρωπαίους διπλωμάτες πως η Ουάσιγκτον «είχε ζητήσει από την Τουρκία να διακοπούν οι σχέσεις της Halkbank με το Ιράν και δεν μας άκουσαν.

Τώρα παρακολουθείτε την πτώση μιας αυτοκρατορίας».

Ο Ρικιαρντόνε διέψευσε αργότερα τις αναφορές ως ανυπόστατες. http://www.sigmalive.com/simerini 24 Δεκέμβριος 2013, 06:58 Σημερινή

Τελικά μετά από δυο χρόνια όλοι παρακολουθούμε την ΠΤΩΣΗ της νεοθωμανικής αυτοκρατορίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως γιατί καθώς θα πέφτουν τα μπάζα οι σοβάδες θα πάρουν και εμάς.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.