Σημαντικά Νέα

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΛΑΜΟΥΡΙΑΣ 3-1 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Επηρεασμένος από τις πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα ο Μακεδονικός Έδεσσας δεν κατάφερε να έχει την συνοχή που απαιτούνταν και φυσιολογικά έχασε με 3-1 το Σάββατο στην Φλαμουριά κόντρα στον τοπικό Φίλιππο.
Το παιχνίδι αποτέλεσε πόλο έλξης για το φίλαθλο κοινό της περιοχής λόγω της δυναμικής που προβάλλουν οι δύο ομάδες αλλά και τον χαρακτήρα ντέρμπι που είχε πριν ξεκινήσει. Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος με τις δύο άμυνες να εξουδετερώνουν τους αντίπαλους επιθετικούς. Οι γηπεδούχοι αναπτύσσονταν κυρίως από δεξιά με τον Μπουρδάνη ενώ οι φιλοξενούμενοι στην μοναδική ευκαιρία του α' μέρους δεν κατάφεραν να σκοράρουν από αριστερά με τον Ζαχαριάδη στο 37', το σουτ του οποίου μπλόκαρε με δυσκολία ο Καρβουνιάρης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Φίλιππου μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν στο 56' με κεφαλιά του Κεσκινίδη Χ. ύστερα από σέντρα του Φανόπουλου. Στο 66' ο Δίγκας έκανε το 2-0 με προβολή μέσα από την μικρή περιοχή από γύρισμα του Μπουρδάνη. Στο 85' σουτ του Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή έδιωξε σε κόρνερ ο Καρβουνιάρης. Στο 90' ο Φανόπουλος με μακρινό σουτ, το οποίο κόντραρε και βρήκε εκτός θέσης τον Γιόντη, έγραψε το 3-0. Στο 91' ο Τζηκόπουλος πέτυχε το πιο ωραίο γκολ του αγώνα με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε στο δεξί "Γ" του Καρβουνιάρη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 3-1. Ο ίδιος είχε την ευκαιρία στο 92' να μειώσει κι άλλο, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός του Δίγκα στον ώμο. Ο Μακεδονικός εμφανίστηκε στον αγώνα κατώτερος των περιστάσεων και δεν θα μπορούσε να έχει περισσότερες αξιώσεις. Παρόλα αυτά πήραν ευκαιρίες παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν στα επόμενα ματς.
Η διαιτητική τριάδα των Μπουρλούτσκι - Δεμερτζή Ν. - Μίσκου είχαν δύσκολο έργο με πολλά σφυρίγματα και φυσιολογικά δεν απέφυγαν κάποια λάθη.
Φίλιππος Φλαμουριάς: Καρβουνιάρης, Γώγος, Αλεξιάδης, Σωτήρτσης, Κεσκινίδης Σ., Γιάντσης, Κεσκινίδης Χ., Φανόπουλος, Δίγκας (αποχώρησε λ. τ. στο 83'), Μουμτζογλου (81' Σάγγας), Μπουρδάνης.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.): Γιόντης, Μίντσης, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Κιουρτζίδης Β., Καλογιάννης, Γάτσης (70' Δημητρίου), Γέργης (67' Παπαδόπουλος), Ζαχαριάδης (58' Πέτκος), Ρέτζιας, Τζηκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.