Σημαντικά Νέα

ΑΡΙΔΑΙΑ:ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ  ΚΥΡΙΕ Δ.ΜΠΙΝΟ; 
ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ δε γλυτώνουν τη φορολογία απ΄ότι φαίνεται στο Δήμο Αλμωπίας.
Έντονη τροπή πήρε η συζήτηση του πέμπτου θέματος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημ. Συμβ. του Δήμου Αλμωπίας μιας και και ο Δήμαρχος Δ.Μπίνος έφερε ως θέμα προς συζήτηση και έγκριση την Φορολόγηση-Ενοικίαση από τους νεκρούς του χώρου που καταλαμβάνουν προς "ανάπαυση" στα κατά τόπους κοιμητήρια.
Από τη συμπολίτευση ζητήθηκε η χρέωση για την κάθε περίπτωση να υπάρχει σχετική χρέωση, αλλά απ΄ότι φαίνεται υπήρξε αντίδραση από, πρόεδρους  Τοπ.Διαμ. και ακολούθως και άλλων συμμετεχόντων στη συνεδρίαση.
Η συζήτηση αν και  τράβηξε έως αργά τα μεσάνυχτα, δεν πέρασε τελικά από το Δημ.Συμβ. όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από τους Προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων είχαν το μέρος με το δίκιο τους και αναφέρθηκαν σκληρές κουβέντες για προσπάθεια αδικαιολόγητης επιβάρυνσης με πρόσθετη φορολογία τους δημότες του Δήμου, μιας και η περιποίηση των περισσοτέρων κοιμητηρίων επιβλέπεται με τη σχετική φροντίδα από το τα τοπικά συμβούλια και τις ενορίες των Ιερών Ναών.

Έτσι για άλλη μία φορά ο Δήμαρχος Αλμωπίας κατάφερε ένα θέμα ασήμαντο θέμα να το αναδείξει σε πρόβλημα μεγίστων διαστάσεων, όταν εδώ και 6 μήνες περίπου δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει ούτε μία αξιόλογη παρέμβαση από τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν την περιφέρεια του Δήμου

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.