Σημαντικά Νέα

ΑΛΜΩΠΙΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ της Πέλλας πραγματοποιήθηκε μεσοβδόμαδα στο χώρο του Δημ.Συμβούλ. του Δήμου Αλμωπίας με πρωτοβουλία του βουλ. Γιαν. Σηφάκη.
Ήταν μία συνάντηση που παρά τα θετικά σχόλια που διαμοιράστηκαν περί μεγάλης προσέλευσης των κτηνοτρόφων, οι πληροφορίες το διαψεύδουν και μιλούν περί του αντιθέτου.
Ο ΚΑΘΡΦΕΤΗΣπελλας επικοινώνησε με κτηνοτρόφους της Αλμωπίας για να μεταφέρει τα νέα από τους πρωταγωνιστές του επαγγέλματος και όχι από τα δελτία τύπου, μιάς και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε "μυστικώς" και δεν υπήρξε ευρύτητα όπως μας ενημερώνουν. Χαρακτηριστό είναι η ελλειπής παρουσία κτηνοτρόφων από την Αλμωπία αφού η συμμετοχή τους μπορούσε να καταμετρηθεί στα δάκτυλα του ενός χεριού!

 Σε επικοινωνία που είχαμε με τοπικούς  κτηνοτροφους μας ανέφεραν ότι δεν παρέστησαν και εξέφρασαν την άποψη πως τέτοιες πρωτοβουλίες δεν πρέπει να παίρνουν το δρόμο της "προσωπικής " προβολής και πως θα πρέπει να κληθούν σε μία συνάντηση όλοι οι βουλευτές , όπως ο κ.Καρασμάνης , ο οποίος τέλεσε πρόσφατα και Υπουργός, αλλά και οι δύο άλλοι κυβερνητικοί βουλευτές και όχι να χρωματίζεται κομματικά από εκπροσώπους τοπικών, που καμία σχέση δεν έχουν με το αντικείμενο.

Στο κάτω κάτω ο κ.Σηφάκης είναι κυβερνητικός βουλευτής και δε νοείται να συμπεριφέρεται ως αντιπολιτευόμενος με αυτές τις ενέργειες.

Επίσης πρόσθεσαν  οι κτηνοτρόφοι ότι το θέμα είναι η τροποποίηση της ποσόστωσης των δηλώσεων ΟΣΔΕ.  Πέραν από αυτό αν δεν υπάρξουν αποφάσεις από την κυβέρνηση προς διευθέτηση του προβλήματος κανένας λόγος δεν υπάρχει να μαζευόμαστε κια να συζητάμε περί ανέμων και υδάτων!

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.