Σημαντικά Νέα

ΤΩΡΑ: Συνελήφθη ο εγγονός ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ πολιτικού ως εγκέφαλος εργαστηρίου ΚΟΚΑΪΝΗΣ

O εγγονός του Ενβέρ Χότζα, Ερμάλ, είναι ένας εκ των 11 συλληφθέντων σε επιχείρηση της αλβανικής αστυνομίας, στο Ελμπασάν, όπου εντοπίστηκε εργαστήριο παρασκευής κοκαΐνης.
Ο 40χρόνος Ερμάλ Χότζα, ο οποίος φέρεται ως επικεφαλής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς την Αλβανία, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, και στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν γύρω στις 300.000 ευρώ.
Ο Ερμάλ Χότζα είναι ο γιος του Ιλίρ Χότζα, του μεγαλύτερου γιου του πρώην κομμουνιστή δικτάτορα Ενβέρ Χότζα. Τα τελευταία χρόνια απασχόλησε τη δημοσιότητα λόγω της σχέσης του με την τραγουδίστα Ρεζάρτα Σκούρτα, με την οποία έχει κι ένα παιδί.
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα έγραψε στο προφίλ του στο Twitter, ότι είναι υπερήφανος για την εξαιρετική αστυνομική επιχείρηση, που είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη των λαθρεμπόρων ναρκωτικών.
«Η κατάσχεση πάνω από 100 κιλά κοκαΐνη είναι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μιας αστυνομίας, που έχει ξεκόψει τις σχέσεις της με το έγκλημα" έγραψε ο Αλβανός πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι "οι δυνάμεις ασφαλείας είναι πίσω στο καθήκον τους».

πηγή athensmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.