Σημαντικά Νέα

ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ... ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΕ, ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΦΑΕΙ

ΣΚ@Τ@ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΣΦΑΙΡΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...
Την βασάνισε, την έβαλε να φάει περιττώματα και την σκότωσε με 8 σφαίρες
Στην πόλη Ιμάμογλου των Αδάνων, ο 29 ετών Γιουνούς Ουνάλ, έγινε αντιληπτό πως σκότωσε την 27 ετών σύζυγο του Φατμά Ουνάλ επειδή θέλησε να τον χωρίσει. Ο δικηγόρος Μουσταφά Οζκοζάνογλου τον οποίο είχε εξουσιοδοτήσει πριν μια εβδομάδα η Φατμά Ουνάλ για να χωρίσει, δήλωσε πως ¨Η Φατμά που είχε κάνει εξουσιοδότηση για να χωρίσει από τον άντρα της, καθώς μου είχε περιγράψει πως την βασάνιζε και την είχε βάλει να φάει περιττώματα σκύλου¨.
Το περιστατικό συνέβη στις 19/7 ημέρα Σάββατο. Το ζευγάρι κλέφτηκε πριν από 4 χρόνια και από αυτό τον γάμο έγιναν ο 2 ετών Ισμαήλ Βελί και ο 1 ετών Μεχμέτ Κουρσάτ. Στο διάστημα που πέρασε, προέκυψαν διαφωνίες στο ζευγάρι και αναφέρεται πως ο Γιουνούς Ουνάλ άρχισε να χτυπά την σύζυγο του. Αυτή μη αντέχοντας άλλο καθώς την έδερνε με το παραμικρό, 1 χρόνο μετά τον γάμο επέστρεψε στο σπίτι του πατέρα της. Ο σύζυγος της τότε της είπε πως ¨Δεν θα σε δείρω ξανά, θα σου φέρομαι καλά¨ αι αυτή τον πίστεψε και επέστρεψε στο σπίτι.
ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ
Η Φατμά Ουνάλ που στην αρχή όντως είδε να της φέρεται καλά, αργότερα άρχισε πάλι να υπόκειται σε βία. Ο Γιουνούς Ουνάλ που την πρόσβαλε βαριά, συνέχισε να την χτυπά ακόμη και όταν ήταν έγκυος. Έτσι ενώ το πρώτο της παιδί το γέννησε φυσιολογικά, το δεύτερο το έκανε με καισαρική, καθώς το παιδί λόγω της βίας είχε κολλήσει στην κοιλιά.
ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΣΚΥΛΟΥ
ο Γιουνούς Ουνάλ που καθημερινά αύξανε την βία που ασκούσε κατά της συζύγου του, το πήγε ακόμη παραπέρα και έβαλε τα παιδιά του και την γυναίκα του να φάνε περιττώματα σκύλου.
Τελευταία όταν στις 3/7 η Φατμά Ουνάλ εδάρη πάλι, βρήκε τρόπο και τηλεφωνώντας στην μητέρα της της ζήτησε να την σώσουν. Όταν ο Γιουνούς Ουνάλ είδε την 70χρονη Σεριφέ Σερεμέντ που ήρθε σπίτι να πάρει την κόρη της, έδειρε την γυναίκα του μπροστά στα μάτια της μάνας της.
ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ
Η Φατμά Ουνάλ μη αντέχοντας άλλο την βία πήγε μαζί με τα παιδιά της στο σπίτι της μάνας της και προσέφυγε στον δικηγόρο και συγγενή της Μουσταφά Οζκοζάνογλου. Του περιέγραψε αυτά που ζούσε και στις 10/7 του έδωσε εξουσιοδότηση για να υποβάλλει αίτημα διαζυγίου.
Ο σύζυγος της της ζήτησε να επιστρέψει και επενέβησαν και συγγενείς, αλλά η Φατμά είπε πως δεν θα γυρίσει σπίτι και ότι θέλει να χωρίσει. Ο Γιουνούς Ουνάλ μη μπορώντας με κανένα τρόπο να την πείσει, το Σάββατο πήγε στο σπίτι του πεθερού του. Εκεί πήγε στην κουζίνα την ώρα που η Φατμά ετοίμαζε φαγητό για το ιφτάρ και άρχισε να την πυροβολεί με το νόμιμο πιστόλι του μπροστά στα μάτια της μητέρας της. Η Φατμά Ουνάλ χτυπημένη από 8 σφαίρες, πέθανε επιτόπου, ενώ ο σύζυγος της πήγε και παραδόθηκε στην στρατοχωροφυλακή.
…………………
Haber.sol.org 22/7/2014 (http://tourkikanea.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.