Σημαντικά Νέα

“Αντιφασίστες” έκαψαν αυτοκίνητο υποψηφίου της Χρυσής Αυγής στη Βέροια

-Αν έκαιγαν Ι.Χ αναρχικού θα ήταν…φυλακή η μισή Ημαθία!

Στο όνομα του “αντιφασισμού” στην Ελλάδα φαίνεται ότι όλα επιτρέπονται.. Έτσι σήμερα τα ξημερώματα είχαμε μία ακόμη επίθεση, αυτή την φορά εμπρησμό του
αυτοκινήτου ενός υποψηφίου της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε τι αναφέρει στην ιστοσελίδα της η τοπική οργάνωση της ΧΑ:
“Σήμερα τα ξημερώματα, τα τάγματα εφόδου γνωστών παρακρατικών στοιχείων, εκτονώνοντας για άλλη μια φορά το ψευδο-επαναστατικό μένος και την οργή τους, ξέσπασαν πάνω στο σταθμευμένο όχημα υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου με την Ελληνική Αυγή για την Ημαθία, πυρπολώντας και καταστρέφοντάς το ολοσχερώς. Αξιοσημείωτο είναι πως αυτή η δειλή τρομοκρατική ενέργεια έγινε σε κεντρικότατο σημείο της πόλης της Βέροιας, χωρίς να επέμβει η αστυνομία, και σκοπό έχει να τρομοκρατήσει τα στελέχη, τους φίλους και τους υποστηρικτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Όπως είναι αναμενόμενο, κανείς δεν συνελλήφθη παρότι το ότι ο αριθμός των ντόπιων που θα έκαναν κάτι τέτοιο είναι μετρημένος στα δάκτυλα του ενός χεριού. Αλλά αυτά λίγη σημασία έχουν! Όταν άλλωστε ο αντιφασισμός είναι κρατική ιδεολογία γιατί να τους τιμωρήσουν; Κάνουν απλά ότι κάνουν και οι… αρχές!”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.