Σημαντικά Νέα

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΦΤΡΑΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ TESTED ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ "HONDOS CENTER"... ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΦΤΡΑΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΑΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΕΞ' ΑΡΧΗΣ!

Την απάντησή τους στην καταγγελία της Μαριντίτας Αλαβάνουότι συνελήφθη για δυο δείγματα δωρεάν, δίνουν τα Hondos Center υποστηρίζοντας ότι τα επρόκειτο για testers και γι' αυτό το
λόγο είχαν αντικλεπτικό μηχανισμό.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του πολυκαταστήματος: "Σχετικά με την ανάρτηση της 02/07/2014 στο διαδίκτυο / sxedio-b.gr από την κα Αλαβάνου Μαριντίτα τις αναδημοσιεύσεις και τα σχόλια αυτής, στη συνέχεια, για το συμβάν στο Hondos Center Ομόνοια ενημερώνουμε ότι τα testers/δοκιμαστικά, που βρέθηκαν μετά την έξοδό της από το κατάστημα στην προσωπική της τσάντα χωρίς άδεια του καταστήματος προορίζονται για δοκιμή τους από τους πελάτες – επισκέπτες αποκλειστικά εντός του καταστήματος και γι’ αυτό φέρουν και αντικλεπτικό μηχανισμό, είναι δε της ίδιας ποιότητας με τα αντίστοιχα είδη προς πώληση. Μόνον τα δείγματα δίνονται δωρεάν στους πελάτες – επισκέπτες και δεν φέρουν αντικλεπτικό μηχανισμό.Το συμβάν αυτό εντοπίστηκε από την τεχνολογία και ακολουθήθηκε ό,τι προβλέπεται από το Νόμο για όλους, χωρίς διάκριση σε κανένα πελάτη. Το κατάστημα, αμιγώς ελληνική επιχείρηση, χειρίστηκε ήπια το συμβάν με την απουσία της εταιρίας από το Δικαστήριο".Το περιστατικό γνωστοποίησε η ίδια η Μαριντίτα Αλαβάνου, αδερφή του Αλέκου Αλαβάνου, νε ένα μακροσκελές άρθρο της, στο οποίο καταγγέλει ότι κράτηθηκε παρά την θέλησή της από τους σεκιούριτι των Hondos Center και αφού συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Ομόνοιας, όπου κρατήθηκε επί 28 ώρες. Όπως υποστηρίζει, όλα αυτά τα πέρασε για δυο δείγματα δωρεάν μεικ απ! Η κα Αλαβάνου κάλεσε σε μποϋκοτάζ του συγκεκριμένου πολυκαταστήματος.



http://www.stoxos.gr/2014/07/tested-hondos-center.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.