Σημαντικά Νέα

Τραγωδία Air Algerie - Γαλλία: "Δεν έχουμε επαρκή στοιχεία ότι καταρρίφθηκε από ισλαμιστές" (upd2)

ΔΥΟ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ


Aνανέωση (16:00) "Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το αεροσκάφος συνετρίβη",
δήλωσε αξιωματούχος της Αλγερίας, για το αεροπλάνο της Air Algerie, που αγνοείται από το πρωί.  
Η τελευταία επαφή που είχαν οι αλγερινές αρχές με το αεροσκάφος της Air Algerie ήταν όταν πετούσε πάνω από το Γκάο, στο Μάλι, σύμφωνα με Αλγερινό αξιωματούχο. 
Το ιδιωτικό αλγερινό τηλεοπτικό κανάλι Elnahar μετέδωσε πως το αεροπλάνο συνετρίβη αφού πέρασε στον εναέριο χώρο του Νίγηρα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημο σχόλιο για την πληροφορία αυτή.
Από την πλευρά του, το αεροδρόμιο της Ουαγκαντούγου υποστηρίζει ότι το αεροσκάφος πιθανότατα συνετρίβη στο Κιντάλ του Μάλι. 
----------------------------------
Δεν έχουν στοιχεία ακόμα οι Γάλλοι ότι το αεροπλάνο της Air Algerie καταρρίφθηκε από ισλαμιστές αντάρτες , αλλά οι έρευνες συνεχίζονται και είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα.
Σε πόλη του Νίγηρα, κοντά στην πρωτεύουσα, έχει πέσει το αεροσκάφος της Air Algerie, με το οποίο νωρίτερα χάθηκε η επαφή, σύμφωνα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μέσων ενημέρωσης της Αλγερίας. Δυο γαλλικά μαχητικά αναζητούν το χαμένο αεροσκάφος της Air Algerie
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία για τους επιβαίνοντες του αεροσκάφους.
Την πτώση του αεροσκάφους επιβεβαίωσε ο Γάλλος υπουργός Μεταφορών, αναφέροντας πως προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία. Ανέφερε ακόμη ότι σε αυτό επέβαιναν 110 άτομα, εκ των οποίων πολλοί ήταν Γάλλοι.
Στο μεταξύ, Γάλλοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι δεν έχουν στοιχέια ότι αντάρτες στο Μάλι εμπλέκονται στην πτώση του αεροσκάφους. 



http://www.defencenet.gr/defence/item/τραγωδία-της-air-algerie-γαλλία-δεν-έχουμε-στοιχεία-ότι-το-έριξαν-ισλαμιστές-αντάρτες-του-μάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.