Σημαντικά Νέα

Αρχίζουν αύριο οι προημιτελικοί: Γαλλία-Γερμανία (21.00) & Βραζιλία-Κολομβία (23.00)

Aύριο ξεκινούν οι μάχες των προημιτελικών του Μουντιάλ. Ολα από εδώ και μετά τα παιχνίδια αποτελούν ντέρμπι, αλλά οπωσδήποτε ξεχωρίζει το Γαλλία-Γερμανία
που ξεκινά στις 19.00.
Οι «μπλε» έχουν δείξει αξιοσημείωτη σταθερότητα μέχρι τώρα στο τουρνουά, με το καλύτερο κέντρο της διοργάνωσης  (Καμπάιγ, Ματουιντί και Πογκμπά), προσφέρουν σιγουριά στην άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση. Οι Γερμανοί είναι πάντα Γερμανοί και εφέτος έχουν και καλή επίθεση.
Ο Ντεσάμπ για τη Γαλλία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ ο Λεβ είδε εφτά παίκτες του να παθαίνουν ίωση, αλλά στις δηλώσεις εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τη συμμετοχή τους στο αυριανό παιχνίδι.
Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει στην εξαιρετική μέχρι σήμερα, Κολομβία σε ένα παιχνίδι που στην Ελλάδα θα δούμε στις 23:00 το βράδυ
Οι οικοδεσπότες έχουν προκαλέσει μέχρι τώρα αρκετά δυσμενή σχόλια για την απόδοσή τους. Νεϊμάρ και Νταβίντ Λουίζ είναι οι μοναδικοί που ξεχωρίζουν.
Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα που είχε τελειώσει λαβωμένος το παιχνίδι με τη Χιλή ξεπέρασε τα προβλήματά του σε γόνατο και μηρό, προπονήθηκε κανονικά και δήλωσε πανέτοιμος για την πρόκριση.
Απέναντι τους βέβαια οι Βραζιλιάνοι θα βρουν μια πολύ καλή ομάδα του τουρνουά: Η Κολομβία αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο με μπροστάρη τον Χάμες Ροντρίγκεζ και άξιους συμπαραστάτες τους Κουαντράντο, Μαρτίνεζ, Αρμέρο και Ιμπάρμπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.