Σημαντικά Νέα

Τελικά η απόβαση στη Νορμανδία μας "απελευθέρωσε" από τους Γερμανούς...

 ή μας ξανασκλάβωσε στους σιωνιστές τοκογλύφους και τη Βενιζελική Συμμορία; 

Γνωρίζετε ότι ανάμεσα στα ανταλλάγματα που ζήτησαν οι σιωνιστές "ελευθερωτές" μας ήταν η υποχρέωση με γραπτή συμφωνία όλων των χωρών της Ευρώπης να προβάλλουν στο 45% των
κινηματογράφων τους αποκλειστικά "αμερικανικές" ταινίες ...δηλαδή του σιωνιστκού hollywood;
Γι' αυτό μπήκαν στην κουλτούρα μας υποχρεωτικά ...σπουδαίοι αγελαδάρηδες που λήστευαν και σκότωναν τους πραγματκούς Αμερικανούς ιθαγενείς. 

Γι' αυτό και μέχρι σήμερα εμετικές ταινίες που προκαλούν σχιζοφρένεια επιβάλλονται ως έργα "τέχνης" από πληρωμένα παπαγαλάκια δήθεν κριτικούς κινηματογράφου.



Ακόμα κι αν η Ελλάδα μπορούσε να παράγει περισσότερες ταινίες από το Hollywood...το 45% των κινηματογράφων θα παίζουν υποχρεωτικά τα χελωνοΝιντζάκια. Κι επειδή τα δίκτυα διανομής και οι αλυσίδες κινηματογράφων ανήκουν ήδη σε σιωνιστικά συμφέροντα...δεν υπάρχει περίπτωση να προβληθεί αντισιωνιστική ταινία ποτέ.


Για να αντιληφθείτε την καταστολή της ελεύθερης γνώμης από τους σιωνιστές θα πρέπει να διαβάσετε πως απαγορεύτηκε από παντού η ταινία του Κώστα Γαβρά με τίτλο "Hanna K" . 


Δεν υπάρχει καν αναφορά στην ελληνική wikipedia για αυτήν την ταινία του Κώστα Γαβρά...που τόλμησε να κρατήσει ίσες αποστάσεις στο Παλαιστινιακό...τη στιγμή που οι επικυρίαρχοι έχουν σχεδόν αφανίσει τους Παλαιστίνιους από τον χάρτη του Ισραήλ.


"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"


Hanna K. is the story of Hanna Kaufman, a child of Holocaust survivors and an American-Jewish immigrant to Israel, who is a court-appointed...

EN.WIKIPEDIA.ORG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.