Σημαντικά Νέα

ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.... ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ...

 ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ... ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!


Μετά από ένα μήνα παρακολούθησης σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έκανε χθες έφοδο σε κατοικία στον οικισμό «Κουκουλέικα» 

«Γιάφκα» με στρατιωτικό οπλισμό σύμφωνα με πληροφορίες αποκαλύφτηκε χθες το βράδυ σε οικισμό της Μηλίνας σε κατοικία που κατοικούνταν κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Η περιοχή έχει κυριολεκτικά «ζωστεί» από αστυνομικούς αλλά και άνδρες του στρατού που ερευνούν τόσο το σπίτι όσο και τον παρακείμενο χώρο.

Η επιχείρηση ανακάλυψης της γιάφκας φέρεται να είχε ξεκινήσει μετά από πληροφορίες που είχε η Αστυνομία εδώ και ένα μήνα, καθώς όπως τόνιζαν χθες το βράδυ κάτοικοι της Μηλίνας τον τελευταίο μήνα, περιπολικά της αστυνομίας και αστυνομικοί «χτένιζαν» ολόκληρο το Νότιο Πήλιο και η παρουσία τους ήταν ιδιαίτερα αισθητή, χωρίς όμως κανείς να μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.

Χθες από το μεσημέρι και μετά υπήρξε έντονη κινητικότητα ενώ αργά το απόγευμα οι Αστυνομικοί μαζί με ανθρώπους του στρατού που είχαν κληθεί έκαναν έφοδο μέσα σε σπίτι, στην περιοχή «Κουκουλέικα» που βρίσκεται στο δρόμο μεταξύ Μηλίνας και Τρικερίου.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής -καθώς οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη- έλεγαν ότι μέσα στο σπίτι πιθανότατα εντοπίστηκαν όπλα και χειροβομβίδες, ο αριθμός όμως παραμένει αδιευκρίνιστος, όσο δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις εκ μέρους της Αστυνομίας που έχει επιληφθεί των ερευνών.

Το συγκεκριμένο οίκημα φέρεται να είναι νοικιασμένο σε αλλοδαπό ενώ όπως έλεγαν χθες κάτοικοι της Μηλίνας και της Αργαλαστής εδώ και ένα περίπου μήνα, αστυνομικοί είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση την περιοχή και ειδικότερα τον οικισμό «Κουκουλέικα» όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο σπίτι καθώς και άλλες τέσσερις περίπου διάσπαρτες κατοικίες σε ακτίνα 100 μέτρων.

Πιθανότατα υπήρχαν πληροφορίες ότι μέσα στο σπίτι υπάρχει στρατιωτικός οπλισμός και αφού συγκεντρώθηκαν όλα τα στοιχεία χθες δόθηκε η εντολή για την έφοδο στο σπίτι.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται πιθανότατα σήμερα εντός της ημέρας από την Αστυνομία και αφού ολοκληρωθεί η έρευνα. taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.