Σημαντικά Νέα

Στοίχημα Μουντιάλ 3ος Όμιλος: Η ώρα της Ελλάδας - 19:00 ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Επιστρέφει στα τελικά του Μουντιάλ μετά την τελευταία συμμετοχής της το 1998, 6ησυνολική φορά, αλλά αυτή τη φορά με τη «χρυσή γενιά», όπως έχουν
χαρακτηριστεί η φουρνιά των ταλαντούχων παιχτών που αγωνίζονται από το 2010 και μετά. Αυτό που απασχόλησε στο παρών Μουντιάλ άπαντες στην Κολομβία είναι φυσικά η απουσία ενός από αυτούς, του Ρανταμέλ Φαλκάο, με τον Πέκερμαν να καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του ανάμεσα στους Κάρλος Μπακά (Σεβίλλη), Τζάκσον Μαρτίνεζ (Πόρτο) και Αντριάν Ράμος (Ντόρτμουντ, πρώην Χέρτα). Ένας από αυτούς θα πλαισιώσει τον Τεόφιλο Γκουτιέρεζ (Ρίβερ), που είναι σίγουρος για τη μία θέση στο επιθετικό δίδυμο που χρησιμοποιούσε ο Πέκερμαν στα προκριματικά. Στα φιλικά πάντως άλλαξε το σύνηθες σχήμα, χρησιμοποιώντας τριάδα, με τους Ιμπάρμπο, Γκουτιέρεζ να ξεκινάνε και στα δύο βασικοί. Στοίχημα του Αργεντινού τεχνικού, όπως δήλωσε, είναι να βρει τρόπους να διασπάσει την πολυσύνθετη άμυνα της Ελλάδας, κρατώντας για περισσότερη ώρα τη μπάλα. Ακολουθούν τα παιχνίδια με Ακτή Ελεφαντοστού (19/06) και Ιαπωνία (24/06). Αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη (3-4-0). Τιμωρημένος ο μέσος Γκουαρίν.

Τελευταία 5: 2-3-0

Πιθανή σύνθεση: Μοντραγκόν ή Οσπίνα – Αρμέρο, Γιέπες, Ζαπάτα, Άλβαρεζ – Κουαδράδο, Ζουνίγκα, Ροντρίγκεζ, Καρμπονέρο ή  – Μπακά ή Μαρτίνεζ ή Ράμος, Γκουτιέρεζ

Τερματοφύλακες: Μοντραγκόν (Ντεπορτίβο Κάλι), Οσπίνα (Νις), Βάργκας (Σάντα Φε)
Αμυντικοί: Γιέπες (Αταλάντα), Ζουνίγκα (Νάπολι), Αρμέρο (Γουέστ Χαμ), Ζαπάτα (Μίλαν), Βαλντές (Σαν Λορέντσο), Αρίας (PSV), Μπαλάντα (Ρίβερ Πλέιτ)
Μέσοι: Γκουαρίν (Ίντερ), Αγκιλάρ (Τουλούζ), Σάντσεζ (Έλτσε), Ραμίρεζ (Μορέλια), Κουαδράδο (Φιορεντίνα), Ροντρίγκεζ (Μονακό), Μεχία (Ατλέτικο Νασιονάλ), Ιμπάρμπο (Κάλιαρι), Κιντέρο (Πόρτο)
Επιθετικοί: Γκουτιέρεζ (Ρίβερ Πλέιτ), Μαρτίνεζ (Πόρτο), Ράμος (Ντόρτμουντ), Μπακά (Σεβίλλη)


ΕΛΛΑΔΑ: Έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, όχι ανάλογα με τον θρίαμβο του 2004, αλλά από τότε δεν έχει χάσει μεγάλη διοργάνωση. Αυτό είναι το δεύτερο σερί Μουντιάλ που συμμετέχει, τρίτο συνολικά στην ιστορία της, όπου ελπίζει να τα πάει καλύτερα από τα άλλα δύο, αντιμετωπίζοντας ομάδες που είναι στα μέτρα τους. Το μόνο που έχει να επιδείξει στα τελικά της διοργάνωσης είναι μία νίκη κόντρα στη Νιγηρία και 5 ήττες. Θετικό το δείγμα γραφής από τα φιλικά προετοιμασίας, όπου έπαιξε πολύ κλειστά με την Πορτογαλία, κρατώντας την στο 0-0. Το ίδιο αποτέλεσμα είχε και με τη Νιγηρία, παρουσιάζοντας πολύ καλύτερο πρόσωπο, ενώ κέρδισε δίκαια την Βολιβία με 2-1. Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο αρχηγός, Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα μπορεί να τιμωρήσει όποιον αντίπαλο την υποτιμήσει. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Μανιάτη. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Παπασταθόπουλος και ξεκινάει βασικός. Αμφίβολος δίνεται ο Μήτρογλου, με τον Σάντος να ξεκινάει τον Γκέκα στην κορυφή. Όπλο της η άμυνα, κάτι που φάνηκε και στα προκριματικά, έχοντας δεχτεί μόλις 6 γκολ σε 12 αγώνες. Μετά την Κολομβία αντιμετωπίζει Ιαπωνία (19/06) και Ακτή Ελεφαντοστού (24/06).

Τελευταία 5: 1-3-1

Σύνθεση: Καρνέζης – Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης – Μανιάτης, Κατσουράνης, Τζιόλης – Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Γκέκας

Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Γρανάδα), Γλύκος (ΠΑΟΚ), Καπίνο (ΠΑΟ)
Αμυντικοί: Τζαβέλας (ΠΑΟΚ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Μόρας (Βερόνα), Βύντρα (Λεβάντε), Τοροσίδης (Ρόμα), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ολυμπιακός)
Μέσοι: Μανιάτης (Ολυμπιακός), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Μπολόνια), Καραγκούνης ( – ), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Φετφατζίδης (Τζένοα), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Τορίνο)
Επιθετικοί: Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Φούλαμ), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γκέκας (Κόνιασπορ)

Πρόταση Στοίχημα: Αδικούν οι αποδόσεις την Ελλάδα, ένα σφιχτό σύνολο, με εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Καλή ομάδα η Κολομβία, αλλά θα κοντράρουμε τον φαβοριτισμό της. Χ2 στο 1.90 (Stoiximan).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.